3 квітня до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав Максим Івченко. Детальніше
3 квітня до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав Максим Івченко. Детальніше
У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся день відкритих дверей. До навчального закладу завітали близько ста майбутніх абітурієнтів та їх батьків, які зацікавились спеціальностями та рівнем підготовки молодших спеціалістів у коледжі у ході профорієнтаційної роботи. Детальніше
З метою здійснення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді щодо професійно-вмотивованого вибору місця майбутнього навчання викладачами та студентками коледжу спеціальності 5.05170104 «Виробницво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» були проведені наступні заходи:
27 березня 2018 р. викладач спецдисциплін Черниш Людмила Миколаївна та студентки гр..4-х-115 Радько Руслана, Герман Валерія та Дьячкова Наталія провели майстер клас «Розробка та випікання тістечок з листкового тіста» та представили презентацію про виготовлення тістечок із листкового тіста для учнів 9- ого класу КУ Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12
28 березня 2018 р викладач спецдисциплін Назаренко Тетяна Володимирівна провела майстер клас із виготовлення заварних тістечок та представила презентацію про їх виробництво для учнів 9-ого класу КУ Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Детальніше
29 березня 2018 року в Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася IX студентська науково-практична конференція, присвячена актуальним питанням сучасного стану технології, автоматизації та комп’ютеризації в харчовій промисловості, а також результатів проходження технологічної практики. Детальніше
28 березня до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав бренд-шеф ресторанів « Шалена шкварка», « Козацька броварня», «Viva Olivе» та « The Mix» Cаєнко Платон. Студенти групи 3-хп-06 довго очікували зустрічі з ним, тому намагалися ухопити кожне його слово. Досвідчений шеф розповів про важливість використання сезонної сировини при приготуванні страв, особливості приготування соусів та витримки м’яса перед смаженням. Детальніше
29 березня 2018 року в Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ пройшла чергова атестація педагогічних працівників. Детальніше
23 та 26 березня збірна команда нашого коледжу з міні-футболу провела чергові ігри на першість студентської ліги м.Суми. Детальніше
28 березня проведено відкрите заняття з предмету «Периферійні пристрої» в групі 3-Е-27. Детальніше
27 березня 2018 року було проведено майстер – клас «Обслуговування комп’ютера в домашніх умовах» для учнів 9-их класів Сумської гімназії №1 з метою здійснення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді. Детальніше
Проблема вибору професії завжди була актуальною і тим більше, залишається такою в сучасних умовах. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини. Детальніше