Майстер-клас майбутнім абітурієнтам

Проблема вибору професії завжди була актуальною і тим більше, залишається такою в сучасних умовах. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини.

27 березня 2018 року до коледжу завітали учні 9-го класу Сумської  гімназії №1

Голова циклової комісії Лоза І.П. детально розповіла  майбутнім абітурієнтам  про Сумський коледж харчової промисловості НУХТ, про  умови вступу до коледжу, особливості оволодіння професією, працевлаштування після закінчення навчання. Вона наголосила на тому, що у коледжі створено всі умови для якісного освоєння основ майбутньої професії.

Викладач циклової комісії 5.05170101 «Виробництво харчової продукції» Бондаренко О.А. провела майстер-клас з тематичного сервірування столів та складання серветок, де учні мали змогу докладніше познайомитися з основними  вимогами щодо сервірування столу, технікою сервірування,  загальними правилами накривання стола скатертиною, сервірування стола тарілками, приборами, скляним і кришталевим посудом для напоїв, правила подачі серветок.

Під час майстер-класу учні 9-х класів мали можливість навчитися складати серветки до різних заходів. Вони були приємно вражені проведеним заходом і виявили бажання відвідати День відкритих дверей 31-го березня 2018 року.