Вступникам scpp 4 Квітня, 2017 5 Січня, 2021 Наказ про зарахування Cписки вступників, рекомендованих до зарахування Результати вступних випробувань Результати підсумкових оцінок слухачів підготовичх курсів Дистанційне подання заяв на основі ОКР кваліфікованого робітника Рейтингові списки «Вступ.ОСВІТА.UA Правила прийому ПРАВИЛА ПРИЙОМУ до Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» у 2021 році Таблиця 1 Таблиця 2 Таблиця 3 Таблиця 4 Нормативні документи Акт узгодження Наказ №165 від 24.12.2020 Положення про приймальну комісію Положення про апеляційну комісію Положення про Всеукраїнські олімпіади для професійної орієнтації вступників Положення про підсумкову атестацію Ліцензійні документи Сертифікати Положення про студентський гуртожиток Загальна інформація про вступ Етапи вступної кампанії Обсяг державного замовлення Перелік спеціальностей Перелік документів для вступу Перелік документів для вступу заочна форма навчання Вартість навчання Перелік конкурсних предметів Розклад вступних випробувань на 2020 рік Програми випробувань з української мови та літератури Програма вступного випробування та критерії оцінювання диктанту з української мови для вступників на основі БЗСО Програма співбесіди та критерії оцінювання знань з української мови для вступників на основі БЗСО Програма вступного випробування та критерії оцінювання знань з української мови та літератури для вступників на основі ПЗСО Програма співбесіди та критерії оцінювання знань з української мови та літератури для вступників на основі ПЗСО Програма вступного випробування та критерії оцінювання знань з української мови для вступників на основі ОКР кваліфікованого робітника Програми випробувань з математики Програма вступного випробування та критерії оцінювання з математики на основі базової загальної середньої освіти Програми випробувань з хімії ПРОГРАМА співбесіди та критерії оцінювання знань з хімії для вступників на основі повної загальної середньої освіти ПРОГРАМА вступного випробування та критерії оцінювання знань з хімії для вступників на основі повної загальної середньої освіти Програми випробувань з фізики ПРОГРАМА вступного випробування та критерії оцінювання знань з фізики для вступників на основі повної загальної середньої освіти Програми випробувань з історії України ПРОГРАМА вступного випробування та критерії оцінювання знань з історії України для вступників на основі повної загальної середньої освіти на здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра Програми випробувань спеціальності 181 «Харчові технології» на основі ОКР ПРОГРАМА та критерії оцінювання фахового вступного випробування спеціальність 181 «Харчові технології» (освітня програма Виробництво харчової продукції) для вступників на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікованого робітника, молодшого спеціаліста або вищої освіти на здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ ЗНАНЬ ВСТУПНИКІВ фахового вступного випробування спеціальність 181 «Харчові технології» (освітня програма Виробництво харчової продукції) для вступників на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікованого робітника, молодшого спеціаліста або вищої освіти на здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра Програми випробувань спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» на основі ОКР ПРОГРАМА та критерії оцінювання фахового вступного випробування спеціальність 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» (освітня програма Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва) для вступників на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікованого робітника, молодшого спеціаліста або вищої освіти на здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра