Графік роботи приймальної комісії та консультаційного центру
Понеділок - П'ятниця - 9:00 - 17:00
Субота - 9:00- 13:00
61-05-21 - приймальна комісія
+38 099 40 94 206 - приймальна комісія
- Накази про зарахування
- Рейтингові списки EDBO
- Результати вступних випробувань
- Наші спеціальності
- Нормативні документи
- Приймальна комісія
- Вступна кампанія
- Наказ про зарахування на навчання студентів 1 курсу очної денної форми за кошти державного (регіонального) бюджету
- Наказ про зарахування на навчання студентів 1 курсу очної денної форми за кошти фізичних та/або юридичних осіб
- Наказ про зарахування на навчання студентів 1 курсу очної денної форми на базі ПЗСО за кошти фізичних та/або юридичних осіб
Спеціальність 181 Харчові технології (ОПП «Виробництво харчової продукції»)
(https://vstup.edbo.gov.ua/offer/1129592/)
Спеціальність 181 Харчові технології (ОПП «Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів»)
(https://vstup.edbo.gov.ua/offer/1129593/)
Спеціальність 174 Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка (ОПП «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка»)
(https://vstup.edbo.gov.ua/offer/1129589/)
Спеціальність 123 Комп'ютерна інженерія (ОПП «Комп'ютерна інженерія»)
(https://vstup.edbo.gov.ua/offer/1129368/)
Спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа (ОПП «Ресторанне обслуговування»)
(https://vstup.edbo.gov.ua/offer/1129596/)
Спеціальність 174 Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка (ОПП «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка») 11 кл, денна, небюджетна, 1 курс
https://vstup.edbo.gov.ua/offer/1221059/
Спеціальність 181 Харчові технології (ОПП «Виробництво харчової продукції») 11 кл, денна, небюджетна, 1 курс
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Виробництво харчової продукції
Комп’ютерна інженерія
Ресторанне обслуговування
- Положення про приймальну комісію
- Положення про порядок проведення підсумкової атестації випускників підготовчих курсів та успішне закінчення підготовчих курсів
- Сертифікати
- Положення про поселення та проживання у студентському гуртожитку ВСП «Сумський фаховий коледж НУХТ»
- Порядок Акредитації журналістів і технічних працівників засобів масової інформації у відокремленому структурному підрозділі «сумський фаховий коледж національного університету харчових технологій»
- ПРАВИЛА прийому до Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій"
- Інформаційна таблиця 1
- Інформаційна таблиця 2
- Етапи вступної кампанії
- Обсяг державного замовлення
- Перелік спеціальностей
- Перелік документів для вступу
- Вартість навчання
- Програма проведення співбесіди
- Вимоги до мотиваційних листів
- Орієнтовний зразок відповіді на завдання співбесіди з української мови та математики
- Пам'ятка для вступників з української мови та математики
- «Як написати мотиваційний лист?»
- Етапи вступної кампанії
- Обсяг державного замовлення
- Перелік спеціальностей
- Перелік документів для вступу
- Вартість навчання
- ПРАВИЛА прийому до Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій"
- Зміни до правил прийому до Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій"
- Інформаційна таблиця 1
- Інформаційна таблиця 2
- Інформація про спеціальності (освітні програми)
- Етапи вступної кампанії
- Перелік документів для вступу
- Вартість навчання
- Програма проведення співбесіди
- Вимоги до мотиваційних листів
- Орієнтовний зразок відповіді на завдання співбесіди з української мови та математики
- Пам'ятка для вступників з української мови та математики
- «Як написати мотиваційний лист?»
- Про дотримання правил військового обліку під час вступної кампанії 2023р.
- Положення про порядок провдедення співбесіди у ВСП "Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій"
- Обсяги державного замовлення