Графік роботи приймальної комісії та консультаційного центру

Понеділок - П'ятниця - 9:00 - 17:00

Субота - 9:00- 13:00

61-05-21 - приймальна комісія

+38 099 40 94 206 приймальна комісія

Спеціальність 181 Харчові технології (ОПП «Виробництво харчової продукції»)

(https://vstup.edbo.gov.ua/offer/1129592/)

Спеціальність 181 Харчові технології (ОПП «Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів»)

(https://vstup.edbo.gov.ua/offer/1129593/)

Спеціальність 174 Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка (ОПП «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка»)

(https://vstup.edbo.gov.ua/offer/1129589/)

Спеціальність 123 Комп'ютерна інженерія (ОПП «Комп'ютерна інженерія»)

(https://vstup.edbo.gov.ua/offer/1129368/)

Спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа (ОПП «Ресторанне обслуговування»)

(https://vstup.edbo.gov.ua/offer/1129596/)

Спеціальність 174 Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка (ОПП «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка») 11 кл, денна, небюджетна, 1 курс

https://vstup.edbo.gov.ua/offer/1221059/

Спеціальність 181 Харчові технології (ОПП «Виробництво харчової продукції») 11 кл, денна, небюджетна, 1 курс

https://vstup.edbo.gov.ua/offer/1221096/

 
  • Положення про приймальну комісію
  • Положення про порядок проведення підсумкової атестації випускників підготовчих курсів та успішне закінчення підготовчих курсів
  • Сертифікати
  • Положення про поселення та проживання у студентському гуртожитку ВСП  «Сумський фаховий коледж НУХТ»
  • Порядок Акредитації журналістів і технічних працівників засобів масової інформації у відокремленому структурному підрозділі «сумський фаховий коледж національного університету харчових технологій»