Відокремлений структурний підрозділ "Сумський фаховий коледж НУХТ" надає публічну інформацію керуючись Законом України Про доступ до публічної інформації та Указом Президента України Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації.
Надання публічної інформації коледж здійснює у відповідь на інформаційний запит. Згідно з законом, публічною є відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб’єктами владних повноважень своїх обов’язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень.
Запит від особи на отримання інформації подається у довільній формі. При цьому обов’язково необхідно вказати:
1) ім′я та прізвище запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер телефону;
2) опис інформації, яку запитувач хотів би отримати (вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит);
3) підпис і дату.
Поштова адреса для подання запиту
40030 Україна, Сумська обл.,
м.Суми, вулиця Ярослава Мудрого, 60
е-mail: [email protected]
- Установчі та нормативні документи
- Ліцензування та акредитація
- Фінансові документи
- Державні закупівлі
- Річний звіт про діяльність коледжу
- Антикорупційні заходи
- Штатний розпис
- Платні послуги
- Академічна етика
- Ліцензії Національного університету харчових технологій
- Витяг з ЄДЕБО щодо права провадження освітньої діяльності у сфері фахової передвищої освіти
- Ліцензія на провадження освітньої діяльності у сфері повної загальної середньої освіти
- Розпорядження про переоформлення ліцензії на провадження освітньої діяльності у сфері повної загальної середньої освіти ЄДИНА ДЕРЖАВНА ЕЛЕКТРОННА БАЗА з питань ОСВІТИ
- Положення про відокремлений структурний підрозділ "Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій"
- Стратегія розвитку Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» на 2022-2027 роки
- Положення про адміністративну раду у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про академічну доброчесність у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про академічну мобільність студентів у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про апеляційну комісію у ВСП “СФК НУХТ”
- Положення про атестацію педагогічних працівників у ВСП “СФК НУХТ”
- Положення про батьківську раду у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про бібліотеку у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про вебсайт ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про виховну годину у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про відділення у ВСП “СФК НУХТ”
- Положення про відкриті навчальні заняття у ВСП “СФК НУХТ”
- "Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти у ВСП «СФК НУХТ»"
- Положення про гаранта освітньо-професійної програми у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про групу психолого-педагогічного супроводу осіб з особливими освітніми потребами у у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про дистанційну та змішану форми навчання здобувачів освіти у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про індивідуальний навчальний план здобувача освіти у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про класного керівника академічної групи у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про методичний кабінет у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про методичну раду у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни у ВСП “СФК НУХТ”
- Положення про навчальну частину у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про навчання здобувачів освіти за індивідуальним графіком у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про огляд-конкурс на кращу академічну групу у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про опитування учасників освітнього процесу у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про організацію виховного процесу у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про організацію дипломного проєктування у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про організацію і проведення поточного та семестрового контролю знань здобувачів фахової передвищої освіти ВСП "СФК НУХТ"
- Положення про організацію і проведення профорієнтаційної роботи у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про організацію інклюзивного навчання осіб з особливими освітніми потребами у ВСП «СФК НУХТ».
- Положення про організацію освітнього процесу у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про педагогічну раду у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про переведення здобувачів освіти ВСП «СФК НУХТ» з навчання за кошти фізичних, юридичних осіб (за контрактом) на навчання за кошти державного бюджету
- Положення про підвищення кваліфікації та стажування педагогічних працівників у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про порядок атестації здобувачів освіти та організацію роботи екзаменаційних комісій у ВСП “СФК НУХТ”
- "Положення про порядок відрахування, переривання навчання, поновлення і переведення здобувачів освіти у ВСП “СФК НУХТ” та надання їм академічної відпустки"
- Положення про порядок надання платних послуг у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про порядок підготовки, виготовлення та видачі академічних довідок у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про порядок реалізації здобувачами освіти права на вільний вибір навчальних дисциплін у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про поселення та проживання у студентському гуртожитку ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про практичну підготовку здобувачів освіти у ВСП “СФК НУХТ”
- Положення про раду з профілактики правопорушень студентів у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про роботу гуртків у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про розроблення, затвердження, моніторинг та перегляд освітньо-професійних програм у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про силабус навчальної дисципліни у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про систему оцінювання ефективності роботи викладачів у ВСП "СФК НУХТ"
- Положення про старосту академічної групи у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про стейкхолдерів у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про студентське самоврядування
- Положення про уповноважену особу (осіб) з питань публічних закупівель у ВСП «СФК НУХТ»
- Положення про циклову комісію у ВСП «СФК НУХТ»
- Порядок акредитації журналістів і технічних працівників засобів масової інформації у ВСП «СФК НУХТ»
- Порядок визнання результатів навчання, здобутих шляхом неформальної та(або) інформальної освіти у ВСП “СФК НУХТ”
- Правила внутрішнього розпорядку для працівників та здобувачів освіти у ВСП «СФК НУХТ»
- Правила поведінки для здобувачів освіти у ВСП «СФК НУХТ»
- Правила призначення і виплати академічних стипендій у ВСП «СФК НУХТ»
- Регламент перевірки на академічний плагіат кваліфікаційних робіт здобувачів освіти, рукописів статей, поданих до публікування у періодичних наукових виданнях у ВСП «СФК НУХТ»
- Про переоформлення ліцензії на провадження освітньої діяльності у сфері повної загальної середньої освіти
- Витяг з ЄДЕБО щодо права провадження освітньої діяльності у сфері фахової передвищої освіти
- Ліцензія на провадження освітньої діяльності у сфері повної загальної середньої освіти
- Розпорядження про переоформлення ліцензії на провадження освітньої діяльності у сфері повної загальної середньої освіти
- ЄДИНА ДЕРЖАВНА ЕЛЕКТРОННА БАЗА з питань ОСВІТИ
Витяг з реєстр суб'єктів освітньої діяльності (ЄДЕБО).
Заклади вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти
ЛІЦЕНЗІЇ ВИЩОЇ ОСВІТИ
Освітній ступінь | Код спеціаль-ності | Назва спеціальності | Обсяг (на рік) | Сертифікат про акредитацію | Дата закінчення дії | Рішення про ліцензування |
Молодший спеціаліст | 123 | Комп’ютерна інженерія | 30 | УД 11012297 | 01.07.2025 | Наказ МОН від 19.12.2016 № 1565 |
Молодший спеціаліст | 151 | Автоматизація та комп’ютерно- інтегровані технології | 85 | УД 11012298 | 01.07.2027 | Наказ МОН від 19.12.2016 № 1565 |
Молодший спеціаліст | 181 | Харчові технології | 165 | УД 11012299 | 01.07.2027 | Наказ МОН від 19.12.2016 № 1565 |
Молодший спеціаліст | 241 | Готельно-ресторанна справа | 30 | УД 11015346 | 01.07.2026 | Наказ МОН від 19.12.2016 № 1565 |
ЛІЦЕНЗІЇ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ
Коди та найменування спеціальностей згідно з постановами КМУ № 266 від 29.04.2015Рівень освіти | Вид освітньої діяльності | Код спеціальності | Назва спеціальності | Обсяг (на рік) | Рішення про ліцензування |
Фахова передвища освіта | підготовка здобувачів фахової передвищої освіти | 123 | Комп’ютерна інженерія | 30 | Наказ МОН від 03.10.2019 № 965-л |
Фахова передвища освіта | підготовка здобувачів фахової передвищої освіти | 151 | Автоматизація та комп’ютерно- інтегровані технології | 85 | Наказ МОН від 03.10.2019 № 965-л |
Фахова передвища освіта | підготовка здобувачів фахової передвищої освіти | 181 | Харчові технології | 165 | Наказ МОН від 03.10.2019 № 965-л |
Фахова передвища освіта | підготовка здобувачів фахової передвищої освіти | 241 | Готельно- ресторанна справа | 30 | Наказ МОН від 03.10.2019 № 965-л |
Освітній ступінь | Код спеціальності | Назва спеціальності | Код ОП в ЄДЕБО | Назва ОП | Сертифікат про акредитацію ОП | Дата закінчення дії | Сертифікат про акредитацію спеціальності | Дата закінчення дії |
Молодший спеціаліст | 123 | Комп’ютерна інженерія | 14615 | Обслуговування комп'ютерних систем і мереж | УД 11012297 | 01.07.2025 | ||
Молодший спеціаліст | 151 | Автоматизація та комп’ютерно- інтегровані технології | 15568 | Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва | УД 11012298 | 01.07.2027 | ||
Молодший спеціаліст | 181 | Харчові технології | 12992 | Виробництво харчової продукції | УД 11012299 | 01.07.2027 | ||
Молодший спеціаліст | 181 | Харчові технології | 14514 | Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів | УД 11012299 | 01.07.2027 | ||
Молодший спеціаліст | 181 | Харчові технології | 14719 | Виробництво цукристих речовин та полісахаридів | УД 11012299 | 01.07.2027 | ||
Молодший спеціаліст | 241 | Готельно- ресторанна справа | 24783 | Ресторанне обслуговування | УД 11015346 | 01.07.2026 | ||
Фаховий молодший бакалавр | 123 | Комп’ютерна інженерія | 50066 | Комп’ютерна інженерія | ДС 000054 | 01.07.2025 | ||
Фаховий молодший бакалавр | 151 | Автоматизація та комп’ютерно- інтегровані технології | 50067 | Автоматизація та комп’ютерно- інтегровані технології | ДС 000051 | 01.07.2027 | ||
Фаховий молодший бакалавр | 181 | Харчові технології | 44715 | Виробництво харчової продукції | ДС 000053 | 01.07.2027 | ||
Фаховий молодший бакалавр | 181 | Харчові технології | 50178 | Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів | ДС 000052 | 01.07.2027 | ||
Фаховий молодший бакалавр | 241 | Готельно- ресторанна справа | 44718 | Ресторанне обслуговування | ДС 000327 | 01.07.2026 |
№ з/п | Шифр галузі знань | Назва галузі знань | Код напряму підготовки, спеціаль- ності, виду освітньої послуги | Найменування напряму підготовки, спеціальності, виду освітньої послуги | Ліцензований обсяг | Номер рішення за кожною спеціальністю (протокол АКУ, наказ МОН, в якому приймалося рішення щодо даної спеціальності) | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
денна форма | заочна форма | вечірня форма | |||||||||||||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||||||||||||
Для відокремлених структурних підрозділів | |||||||||||||||||||||
Відокремлений структурний підрозділ «Сумський фаховий коледж Національного коледжу харчових технологій» (Місцезнаходження ВП: 40009, Сумська обл., місто Суми, Ковпаківський район, вул. Ярослава Мудрого, будинок 60) | |||||||||||||||||||||
ідентифікаційний код 26440067 | |||||||||||||||||||||
Підготовка молодших спеціалістів | |||||||||||||||||||||
1 | 12 | Інформаційні технології | 123 | Комп'ютерна інженерія | 30 | Наказ Міністерства освіти і науки України від 19.12.2016 №1565 | |||||||||||||||
2 | 15 | Автоматизація та приладобудування | 151 | Автоматизація та комп'ютерно- інтегровані технології | 85 | Наказ Міністерства освіти і науки України від 19.12.2016 № 1565 | |||||||||||||||
3 | 18 | Виробництво та технології | 181 | Харчові технології | 165 | Наказ Міністерства освіти і науки України від 19.12.2016 №1565 | |||||||||||||||
4 | 24 | Сфера обслуговування | 241 | Готельно- ресторанна справа | 30 | Наказ Міністерства освіти і науки України від 19.12.2016 №1565 | |||||||||||||||
Підготовка фахових молодших бакалаврів | |||||||||||||||||||||
1 | 12 | Інформаційні технології | 123 | Комп'ютерна інженерія | 30 | Наказ МОН від 03.10.2019 № 965-л | |||||||||||||||
2 | 15 | Автоматизація та приладобудування | 151 | Автоматизація та комп'ютерно- інтегровані технології | 85 | Наказ МОН від 03.10.2019 № 965-л | |||||||||||||||
3 | 18 | Виробництво та технології | 181 | Харчові технології | 165 | Наказ МОН від 03.10.2019 № 965-л | |||||||||||||||
4 | 24 | Сфера обслуговування | 241 | Готельно - ресторанна справа | 30 | Наказ МОН від 03.10.2019 № 965-л | |||||||||||||||
- Експертні висновки акредитаційної експертизи спеціальності "Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва"
- Експертні висновки акредитаційної експертизи спеціальності "Виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів"
- Експертні висновки акредитаційної експертизи спеціальності "Виробництво цукристих речовин та полісахаридів" Сертифікати про акредитацію"
2022 рік | В процесі оновлення |
2020-2021 рік | Фінансовий звіт |
2018 рік | Фінансовий звіт |
2017 рік | Фінансовий звіт |
2022 рік | В процесі оновлення |
2021 рік | Кошторис на 2021 рік |
2020 рік | Кошторис на 2020 рік |
2019 рік | Кошторис на 2019 рік |
2018 рік | Кошторис на 2018 рік Розмір плати за навчання Розмір плати за надання додаткових освітніх послуг |
2017 рік | Кошторис на 2017 рік Розмір плати за навчання та за надання додаткових освітніх послуг Інформація про використання бюджетних коштів |
Уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій»
Контакти:моб. тел. 095 213 81 02
Студенти та їх батьки мають право звернутися до уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції ВСП «СФК НУХТ» у випадку порушення прав студентів під час освітнього процесу, а також за фактом корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення.
Студенти та їх батьки можуть повідомити факти порушення прав студентів, корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення на адресу електронної пошти: [email protected]
Звертаємо увагу, що в електронному листі обов’язково потрібно вказати прізвище, ім’я, по-батькові автора.
Анонімні листи розглядатися не будуть.
- ПОЛОЖЕННЯ про порядок надання платних послуг ВСП «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій»
- Розрахунок вартості навчання одного студента за спеціальностями
- Розрахунок вартості навчання одного студента заочної форми навчання
- Розрахунок вартості навчання одного слухача на підготовчих курсах