Сумський коледж харчової промисловості НУХТ надає публічну інформацію керуючись Законом України Про доступ до публічної інформації та Указом Президента України Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації.
Надання публічної інформації коледж здійснює у відповідь на інформаційний запит. Згідно з законом, публічною є відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб’єктами владних повноважень своїх обов’язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень.
Запит від особи на отримання інформації подається у довільній формі. При цьому обов’язково необхідно вказати:
1) ім′я та прізвище запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер телефону;
2) опис інформації, яку запитувач хотів би отримати (вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит);
3) підпис і дату.
Поштова адреса для подання запиту
40030 Україна, Сумська обл.,
м.Суми, вулиця Ярослава Мудрого, 60
е-mail: [email protected]
- Установчі документи
- Нормативні документи
- Фінансові документи
- Державні закупівлі
- Ліцензування та акредитація
- Запобігання корупції
- Звіти
- Штатний розпис
- Організація освітнього процесу
- Платні послуги
- Педагогічні інновації
Нормативні документи
- ПОЛОЖЕННЯ про ВСП «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій»
- ПОЛОЖЕННЯ про сайт
- ПОЛОЖЕННЯ про поточні та підсумкові контрольні заходи
- ПОЛОЖЕННЯ про педагогічну раду
- ПОЛОЖЕННЯ про приймальну комісію
- ПОЛОЖЕННЯ про студентське самоврядування в ВСП «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій»
- ПОЛОЖЕННЯ про конкурс між навчальними групами за почесне звання «Краща група коледжу»
- ПОЛОЖЕННЯ про методичне об’єднання класних керівників Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ
- ПОЛОЖЕННЯ про класного керівника студентської групи
- ПОЛОЖЕННЯ про батьківський комітет Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ
- Положення про організацію виховної роботи в Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ
- ПОЛОЖЕННЯ про раду з профілактики правопорушень у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ
- ПОЛОЖЕННЯ про навчання здобувачів освіти за індивідуальним графіком у Відокремленому структурному підрозділі «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій»
- ПОЛОЖЕННЯ про переведення здобувачів освіти Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» з навчання за рахунок коштів фізичних, юридичних осіб (за контрактом) на навчання за рахунок коштів державного бюджету
- ПРАВИЛА призначення стипендій у Відокремленому структурному підрозділі «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій»
- ПОЛОЖЕННЯ про порядок надання платних послуг ВСП «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій»
- ПОЛОЖЕННЯ про студентський гуртожиток ВСП «Сумський фаховий коледжу НУХТ»
- ПОЛОЖЕННЯ ПРО АКАДЕМІЧНУ ДОБРОЧЕСНІСТЬ У ВІДОКРЕМЛЕНОМУ СТРУКТУРНОМУ ПІДРОЗДІЛІ «СУМСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ»
- ПОЛОЖЕННЯ про порядок проведення підсумкової атестації випускників підготовчих курсів та успішне закінчення підготовчих курсів Національного університету харчових технологій у 2022 році
Фінансові документи
2020-2021 рік | Фінансовий звіт |
2018 рік | Фінансовий звіт |
2017 рік | Фінансовий звіт |
Державні закупівлі
Ліцензування та акредитація
- Експертні висновки акредитаційної експертизи спеціальності "Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва"
- Експертні висновки акредитаційної експертизи спеціальності "Виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів"
- Експертні висновки акредитаційної експертизи спеціальності "Виробництво цукристих речовин та полісахаридів" Сертифікати про акредитацію"
Запобігання корупції
Звіти
Штатний розпис
Організація освітнього процесу
Платні послуги