loader image
Close
МенюМеню
  • Про коледж
    • Загальна інформація
    • Керівництво коледжу
    • Циклові комісії
      • Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
      • Комп’ютерна інженерія
      • Харчові технології
        • Виробництво харчової продукції
        • Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
      • Ресторанне обслуговування
    • General information about the college
    • Ми в соціальних мережах
      • YouTube
      • Facebook
      • Instagram
  • Публічна інформація
  • Студенту
    • Списки груп 1 курсу
    • Навчання
      • Дистанційне навчання
      • Електронний кабінет
      • Розклад занять
      • Зміни до розкладу
      • Графік навчального процесу
      • Вартість навчання
      • Відмінники навчання
    • Важлива інформація
    • Освітньо- професійні програми
      • Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології
      • Комп’ютерна інженерія
      • Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
      • Виробництво харчової продукції
      • Ресторанне обслуговування
    • Рейтингові списки
    • Самоврядування і Профком
      • Самоврядування
      • Профком студентів
    • Неформальна освіта та академічна мобільність
      • Неформальна освіта
      • Академічна мобільність
    • Стоп булінг
    • Психологічна підтримка
      • Студентам
      • Інформаційний матеріал про права людини/дитини
      • Безпека в інтернеті
      • Батькам
      • Педагогам
      • Новини психології
      • Цікава психологія
      • Тести
      • Я маю право
    • Гід студента
    • Реквізити для оплати
    • ЗНО/НМТ 2023
      • Пробне ЗНО - 2022
        • Реєстрація на пробне ЗНО-2022
        • Пробне ЗНО 2022
        • Вимоги щодо реєстрації осіб для участі у пробному ЗНО
        • Календар пробного ЗНО-2022
      • Особливості НМТ 2023
      • Український центр оцінювання якості освіти
      • Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти
    • Скринька довіри
  • Вступнику
  • Викладачу
  • Освітній процес
  • Контакти
  • EN

Запобігання корупції

Запобігання корупції
Запобігання корупції scpp 15 Жовтня, 2020 9 Грудня, 2021
  • Установчі документи
    • Ліцензія
    • Статут
    • Положення Про ВСП “СФК НУХТ
  • Нормативні документи
    • Закон України «Про фахову передвищу освіту»
    • Правила призначення стипендій у ВСП “СФК НУХТ”
    • Правила внутрішнього розпорядку
    • Кодекс академічної етики
  • Фінансові документи
  • Державні закупівлі
    • Закупівлі
    • Річні плани закупівель
  • Запобігання корупції
    • Нормативно-правова база
    • Методичні рекомендації
  • Звіти
  • Організація освітнього процесу
    • Освітній процес
Наказ №66/1 від 07.11.2013

Наказ №66/1 від 07.11.2013  Щодо виконання МОН України  від 14.10.2013р. № 1432 "Про утворення (визначення) підрозділу(особи) з питань запобігання та виявлення корупції  "

Наказ №1 від 14.01.2014

Зміни до наказу від 07.11.13 р. №66.1 "Щодо виконання МОН України  від 14.10.2013р. № 1432 "Про утворення (визначення) підрозділу(особи) з питань запобігання та виявлення корупції  "

Наказ №5/1 від 30.01.2017

Наказ №5/1 від 30.01.2017 про затвердження "Антикорупційної програми СКХП НУХТ "

Антикорупційна програма

Антикорупційна програма Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ  

Звіт про роботу антикорупційного комітету

Звіт про роботу антикорупційного комітету  СКХП НУХТ за лютий 2019 р.

План роботи

План роботи уповноваженого підрозділу з питань запобігання і виявлення корупції СКХП НУХТ на 2020 рік 

ВСП “Сумський фаховий коледж НУХТ”. ©2023 All rights reserved.
ВСП "СФК НУХТ"

  • Про коледж
    • Загальна інформація
    • Керівництво коледжу
    • Циклові комісії
      • Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
      • Комп’ютерна інженерія
      • Харчові технології
        • Виробництво харчової продукції
        • Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
      • Ресторанне обслуговування
    • General information about the college
    • Ми в соціальних мережах
      • YouTube
      • Facebook
      • Instagram
  • Публічна інформація
  • Студенту
    • Списки груп 1 курсу
    • Навчання
      • Дистанційне навчання
      • Електронний кабінет
      • Розклад занять
      • Зміни до розкладу
      • Графік навчального процесу
      • Вартість навчання
      • Відмінники навчання
    • Важлива інформація
    • Освітньо- професійні програми
      • Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології
      • Комп’ютерна інженерія
      • Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
      • Виробництво харчової продукції
      • Ресторанне обслуговування
    • Рейтингові списки
    • Самоврядування і Профком
      • Самоврядування
      • Профком студентів
    • Неформальна освіта та академічна мобільність
      • Неформальна освіта
      • Академічна мобільність
    • Стоп булінг
    • Психологічна підтримка
      • Студентам
      • Інформаційний матеріал про права людини/дитини
      • Безпека в інтернеті
      • Батькам
      • Педагогам
      • Новини психології
      • Цікава психологія
      • Тести
      • Я маю право
    • Гід студента
    • Реквізити для оплати
    • ЗНО/НМТ 2023
      • Пробне ЗНО - 2022
        • Реєстрація на пробне ЗНО-2022
        • Пробне ЗНО 2022
        • Вимоги щодо реєстрації осіб для участі у пробному ЗНО
        • Календар пробного ЗНО-2022
      • Особливості НМТ 2023
      • Український центр оцінювання якості освіти
      • Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти
    • Скринька довіри
  • Вступнику
  • Викладачу
  • Освітній процес
  • Контакти
  • EN
  • Установчі документи
    • Ліцензія
    • Статут
    • Положення Про ВСП “СФК НУХТ
    • Back
  • Нормативні документи
    • Закон України «Про фахову передвищу освіту»
    • Правила призначення стипендій у ВСП “СФК НУХТ”
    • Правила внутрішнього розпорядку
    • Кодекс академічної етики
    • Back
  • Фінансові документи
  • Державні закупівлі
    • Закупівлі
    • Річні плани закупівель
    • Back
  • Запобігання корупції
    • Нормативно-правова база
    • Методичні рекомендації
    • Back
  • Звіти
  • Організація освітнього процесу
    • Освітній процес
    • Back

menu_stud

  • Дистанційне навчання
  • Скринька довіри
  • Розклад занять
  • Графік навчального процесу
  • Рейтингові списки
  • Психологічна служба
    • Педагогам
    • Батькам
    • Студентам
    • Тести
    • Цікава психологія
    • Стоп булінг
    • Back
  • Гід студента
    • Бібліотека
    • Гуртожиток
    • Back
  • Самоврядування
  • Реквізити для оплати
Scroll Up