Майстер-клас від Максима Івченко

3 квітня до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав Максим Івченко. Він є ініціатором та організатором цілої низки майстер-класів від бренд-шефів ресторанів міста Суми, що проходили на базі нашого коледжу. Максим вирішив провести власний майстер-клас, адже сам колись працював у сфері ресторанного бізнесу. Він розповів студентам про те, як з невеликого набору сировини можна приготувати кілька доволі смачних страв. Прикладом стали салат «Весняний» , тартар із скумбрії та салат із скумбрією, приготовані Максимом. Студенти дуже вдячні йому за проведений час та за старання, що були докладені для організації майстер-класів. Вони очікують заключний етап – конкурс професійної майстерності, що приготували шефи і вірять в свою перемогу.