на 20.02.2019 року (середа). Заняття по знаменнику

1-ХП-Р-01 4п – Всесвітня історія

 

2-Х-120      2, 3п – Процеси і апарати  харчових виробництв (л. р.) – за підгр.

2, 3п – Аналітична хімія – за підгр.

 

2-ХП-08     4, 5п – Технологія виробництва кулінарної продукції (л. р.) – І підгр.

 

2-ХП-09     1, 2, 3п – Навчальна практика

4п – Українська мова

5п – курси з української мови по підготовці до ЗНО

 

2-А-97        4, 5п – Слюсарно-механічна практика – ІІ підгр.

 

2-А-98        3п – Електроніка, мікроелектроніка і схемотехніка

 

2-Е-29        5п – Алгоритми та методи обчислень (л. р.) – І підгр.

 

3-Х-118      1, 2п – Навчальна практика – І підгр.

3, 4п – Навчальна практика – ІІ підгр.

 

3-Х-119      2п – Технологія хлібопекарських виробів

 

3-ХП-07     1, 5п – Біохімія (л. р.) – І підгр.

2п – Організація виробництва в закладах ресторанного господарства

 

3-Ц-56        1п – Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю

2п – Технохімічний контроль виробництва цукристих речовин

3п – Технологія цукру-піску і цукру-рафінаду

 

3-А-95        4, 5п – Основи програмування та ПЗ (л. р.) – за підгр.

 

3-А-96        3п – Основи проектування систем автоматизації

 

3-Е-28        3, 5п – Комп’ютерна схемотехніка (л. р.) – за підгр.

 

4-Х-116      1п – Основи підприємництва

2п – Економіка, організація, планування та управління виробництвом

 

4-Х-117      4п – Основи підприємництва

 

4-Ц-55        4п – Основи підприємництва

 

4-А-93        2п – Охорона праці в галузі

 

4-А-94        4п – Монтаж та налагодження ТЗА систем

 

4-Е-27        1п – Нові комп’ютерні технології

4п – Економіка та планування виробництва

Навчальна частина