Майстер клас по виготовленню тістечок

З метою здійснення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді щодо професійно-вмотивованого вибору місця майбутнього навчання викладачами та студентками коледжу спеціальності 5.05170104 «Виробницво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» були проведені наступні заходи:

27 березня 2018 р. викладач спецдисциплін Черниш Людмила Миколаївна та студентки гр..4-х-115 Радько Руслана, Герман Валерія та Дьячкова Наталія провели  майстер клас «Розробка та випікання тістечок з листкового тіста» та представили презентацію про виготовлення тістечок із листкового тіста для учнів 9- ого класу КУ Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12

28 березня 2018 р викладач спецдисциплін Назаренко Тетяна Володимирівна провела майстер клас із виготовлення заварних тістечок та представила презентацію про їх виробництво для учнів 9-ого класу  КУ Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2

29 березня  2018 р. майстер виробничого навчання Павленко Світлана Федорівна та студентки гр..3-х-116 Гавриленко Дар’я та Білан Юлія провели майстер –клас по розробці здобного тіста для учнів 9-ого класу  КУ Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 та навчили майбутніх абітурієнтів формувати грибочки, бантики, квіточки, плюшки, гребінці, лебеді та багато інших видів любительських виробів.

Голова циклової комісії Тарабан Людмила Василівна надала майбутнім вступникам інформацію про навчальний заклад, матеріально-технічну та навчальну базу, роботу підготовчих курсів, спеціальності, за якими проводиться підготовка спеціалістів, роздала інформаційні буклети.

Під час  майстер класу учні самостійно виготовили тістечка та спробували їх на смак.

Майстер клас по виготовленню тістечок – це завжди цікаво, весело та дуже смачно!!!

Наприкінці зустрічі учні відвідали аудиторію спеціальності «Виробництво харчової продукції», де для них провела екскурсію голова циклової комісії Лоза І.П.