Технології приготування вишуканих десертів

Днями здобувачі освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» разом з керівником навчальної практики Іриною Лозою та викладачем Світланою Павленко відвідали сімейний ресторан «Family», розташований по вул. Харківська, на березі озера Чеха.

Ресторан «Family» – це затишні просторі зали, оформлені в сучасному стилі. Яку б подію тут не організовували – весілля, корпоратив, день народження чи будь-яку іншу, команда ресторану готова надати найкращі кулінарні рішення та якісне обслуговування. А створене меню підкреслить унікальність та стиль заходу. Практичне заняття на виробництві проводила господиня закладу, директор Надія Іванівна Коцюба. Здобувачі освіти побачили роботу різноманітного технологічного обладнання. Вони задавали багато запитань щодо технологій та роботи обладнання, на які отримали вичерпні відповіді. Родзинкою сімейного ресторану «Family» є неперевершені кондитерські вироби, автором яких є директор цього закладу Надія Іванівна Коцюба. Надія Іванівна поділилась секретами приготування солодощів. Під час майстер-класу здобувачі освіти мали можливість познайомитись з технологією приготування бісквіту, меренги, солоної карамелі, ніжного крему та самостійно оформити десерт. Студенти та викладачі вдячні колективу ресторану за гостинну зустріч та бажають творчого натхнення у розробленні нових рецептур вишуканих страв. Колектив коледжу висловлює подяку за запрошення та організацію практичного заняття адміністрації закладу, директору Надії Іванівні Коцюбі та сподівається на подальшу плідну співпрацю.