“Без мови немає народу”

З нагоди відзначення Міжнародного дня рідної мови, зміцнення її державотворчої функції, консолідації спільних зусиль у сфері відродження самобутніх традицій та звичаїв у групах 1-Е-29, 2-ХП-07, 2-А-95 проведено «диктант єдності» під назвою «Без мови немає народу». Детальніше

Теорія на практиці

Викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Юрій Барилюк, Олександр Зігунов та Володимир Заїка організували та провели заняття на виробництві зі спецдисциплін для студентів третього курсу спеціальності “Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва”. У рамках вивчення відповідних тем студенти відвідали Сумську ТЕЦ (ТОВ “Сумитеплоенерго) та Котельні Північного промвузла”, що забезпечують тепловою енергією 90% споживачів міста Суми. Детальніше

Майстер-класс від шеф-кухаря Сергія Коробки

21 лютого 2018 року  до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав шеф-кухар відомих у місті та за його межами ресторанів «Sazha», “La Spezia”, “ Verde by La Spezia”  Коробка Сергій Григорович. Детальніше

Свято Масляної

Масляна є одним з найстаріших свят слов’янських народів. Справжня забава, яка зберегла свої традиції в наші дні з язичницької культури.  У народі це свято асоціюється зі смачними млинцями та веселими гуляннями. Мета таких гамірних масових заходів полягала в тому, щоб розбудити весну від сну і прогнати геть зиму. Детальніше

Відкрите заняття з предмету «Теорія автоматичного регулювання»

12 лютого проведено відкрите заняття з предмету «Теорія автоматичного регулювання» в групі 2-А-96. Заняття проводив викладач спеціальності 5.05020201. «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва”, к.т.н. Стеценко Дмитро. Детальніше

Вітаємо з перемогою!

   Вітаємо з перемогою у ІІ етапі VIІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу студентської молоді імені Тараса Шевченка студентку Сумського коледжу  харчової промисловості НУХТ Павлик Анастасію (група 3- ХП- 06), яка посіла призове ІІІ місце, довівши, що є справжнім шанувальником творчої спадщини Тараса Шевченка. Тішить те, що інтерес до вивчення української  мови та літератури зростає, а це означає, що серед молоді все більше і більше національно свідомих особистостей, які готові утверджувати державний статус української мови, піднімати її престиж серед однолітків.

Переможця ІІ етапу мовно-літературних змагань Павлик Анастасія Детальніше

Майстер –клас «Розробка та випікання тістечок з листкового тіста»

07 лютого 2018 р., ще раз був проведений майстер –клас «Розробка та випікання тістечок з листкового тіста» для учнів 9-их класів КУ Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7 та КУ Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №27 з метою здійснення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді щодо професійно-мотивованого вибору місця майбутнього навчання Детальніше

Майстер-клас з тематичного сервірування столів та складання серветок

Профорієнтаційна робота є важливою складовою діяльності роботи Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ  у питаннях формування якісного контингенту студентів навчального закладу. Її проведення сприяє пошуку, відбору та залученню до навчання найбільш обдарованої, грамотної та професійно – орієнтованої молоді. Метою профорієнтації є ознайомлення вступників з спеціальностями і професіями, вивчення та виявлення інтересів абітурієнтів тощо. Детальніше