Всеукраїнський конкурс «Педагогічний ОСКАР – 2024»

Оприлюднено результати фінального етапу Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР – 2024». 

Всеукраїнський конкурс «Педагогічний ОСКАР» проводиться щороку відповідно до Меморандуму про співпрацю Національної академії педагогічних наук України та Державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти». Метою конкурсу  є вивчення та поширення інноваційних педагогічних практик, сприяння професійному розвитку, самореалізації педагогів, створення необхідних умов для розвитку творчого потенціалу педагогічних колективів закладів фахової передвищої освіти,  удосконалення управління освітнім процесом та підвищення якості підготовки фахівців.  

На фінальний тур конкурсу «Педагогічний ОСКАР – 2024» було представлено 1089 робіт із 163 закладів фахової передвищої освіти України. На розгляд конкурсної комісії представили свої роботи і викладачі ВСП «СФК НУХТ»: Зігунов О.М., Тарабан Л.В., Торяник Л.О., Заїка В.І., Стеценко Д.О., Ніколаєнко Н.А., Сидоренко Т.В., Гриценко Т.О., Гречихіна Л.О.

З радістю повідомляємо, що викладачі нашого навчального закладу посіли призові місця в конкурсі «Педагогічний ОСКАР»:

І місце – Олександр ЗІГУНОВ «Проєктування систем автоматизації. Навчально-методичний комплекс з дисципліни»  в номінації «Навчально-методичний комплекс з дисципліни»

І місце – Людмила ТАРАБАН «Технологія макаронних виробів. Навчально-методичний комплекс з дисципліни» в номінації «Навчально-методичний комплекс з дисципліни»

ІІ місце – Людмила ТОРЯНИК «Дискретна математика. Навчально-наочний мультимедійний посібник з навчальної дисципліни»  в номінації «Наочні та мультимедійні посібники, інтерактивні мультимедійні презентації, атласи»

Висока оцінка конкурсної комісії це визнання самовідданої праці та творчого підходу до освітньої діяльності. 

Щиро вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів, нових звершень та натхнення!