Переддипломна практика здобувачів освіти групи 4-ХП-14

Проходження переддипломної практики стало логічним і важливим
продовженням заданої освітньої траєкторії у здобутті освітнього ступеня
«молодший фаховий бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Виробництво
харчової продукції» для здобувачів освіти групи 4-ХП-14.
Кращі ресторани міста Суми гостинно прийняли практикантів ВСП «Сумський
фаховий коледж НУХТ».
Уже багато років наш коледж і сім’ю ресторанів La Spezia зв’язують дружні
стосунки. Особливістю цієї мережі ресторанів є: різноманітність страв, якісні свіжі
продукти, власна швидка доставка замовлень, можливість перекусити в одному з
фуд-барів мережі, а вони знаходяться в чудових локаціях міста Суми. Ресторани
«SAZHA» та «VERDE» отримали нагороду «Travelers’ Choice» від найбільшої
платформи про мандрівки Tripadvisor. а ресторани «SAZHA» та «La Spezia»
потрапили до рейтингу найкращих ресторанів України за версією видавництва
«НВ».
Наші випускники мають можливість отримати унікальний досвід, що дозволяє
не лише застосовувати сучасні наукові підходи, але й тісно співпрацювати з
висококваліфікованими фахівцями сім’ї ресторанів La Spezia. Це поєднання
теоретичних знань і практичного досвіду є ключовим для реалізації основних
завдань – впровадження інноваційних методів виробництва в майбутній
професійній діяльності.
Колектив коледжу щиро вдячний адміністрації цієї мережі за спонсорську
допомогу в організації спортивно-масового заходу «Козацька толока».
Високі стандарти якості, професійна команда, відкритість та  доступність – усе
це характерно кращим закладам ресторанного господарства, які щиро передають
свій досвід здобувачам освіти ОПП ««Виробництво харчової продукції». Колектив
циклової комісії ресторанного обслуговування та виробництва харчової продукції
висловлює подяку за організацію та проведення практичного навчання закладам
ресторанного господарства: ресторанам «Sazha», «Здибанка», «Family», «Vіva
O’liva», кафе «Verde by “La Spezia», «La Spezia», «Козацька Броварня»,
«Стумарі».