Close
MENU
Коледж
Загальна інформація
Керівництво коледжу
Циклові комісії
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Комп’ютерна інженерія
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Ресторанне обслуговування
General information about the college
Ми в соціальних мережах
YouTube
Facebook
Instagram
Публічна інформація
Студенту
Навчання
Дистанційне навчання
Електронний кабінет
Розклад занять
Зміни до розкладу
Графік навчального процесу
Вартість навчання
Відмінники навчання
Важлива інформація
Освітньо- професійні програми
Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології
Комп’ютерна інженерія
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Виробництво харчової продукції
Ресторанне обслуговування
Рейтингові списки
Самоврядування і Профком
Самоврядування
Профком студентів
Неформальна освіта та академічна мобільність
Неформальна освіта
Академічна мобільність
Стоп булінг
Психологічна підтримка
Студентам
Інформаційний матеріал про права людини/дитини
Безпека в інтернеті
Батькам
Педагогам
Новини психології
Цікава психологія
Тести
Я маю право
Гід студента
Реквізити для оплати
ЗНО/НМТ 2023
Пробне ЗНО – 2022
Реєстрація на пробне ЗНО-2022
Пробне ЗНО 2022
Вимоги щодо реєстрації осіб для участі у пробному ЗНО
Календар пробного ЗНО-2022
Особливості НМТ 2023
Український центр оцінювання якості освіти
Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти
Скринька довіри
Вступникам
Результати курсів
Анкета вступника
Результати вступних випробувань
Вступникам
Контакти
Освітній процес
Новини
Новини
Новини
Наказ №3 про режим роботи коледжу з 25.01.2022
24 Січня, 2022
24 Січня, 2022
Новини
Наказ №3 про режим роботи коледжу з 25.01.2022
Коледж
Загальна інформація
Керівництво коледжу
Циклові комісії
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Комп’ютерна інженерія
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Back
Ресторанне обслуговування
Back
General information about the college
Ми в соціальних мережах
YouTube
Facebook
Instagram
Back
Back
Публічна інформація
Студенту
Навчання
Дистанційне навчання
Електронний кабінет
Розклад занять
Зміни до розкладу
Графік навчального процесу
Вартість навчання
Відмінники навчання
Back
Важлива інформація
Освітньо- професійні програми
Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології
Комп’ютерна інженерія
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Виробництво харчової продукції
Ресторанне обслуговування
Back
Рейтингові списки
Самоврядування і Профком
Самоврядування
Профком студентів
Back
Неформальна освіта та академічна мобільність
Неформальна освіта
Академічна мобільність
Back
Стоп булінг
Психологічна підтримка
Студентам
Інформаційний матеріал про права людини/дитини
Безпека в інтернеті
Батькам
Педагогам
Новини психології
Цікава психологія
Тести
Я маю право
Back
Гід студента
Реквізити для оплати
ЗНО/НМТ 2023
Пробне ЗНО – 2022
Реєстрація на пробне ЗНО-2022
Пробне ЗНО 2022
Вимоги щодо реєстрації осіб для участі у пробному ЗНО
Календар пробного ЗНО-2022
Back
Особливості НМТ 2023
Український центр оцінювання якості освіти
Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти
Back
Скринька довіри
Back
Вступникам
Результати курсів
Анкета вступника
Результати вступних випробувань
Вступникам
Back
Контакти
Освітній процес
Установчі документи
Ліцензія
Статут
Положення Про ВСП “СФК НУХТ
Back
Нормативні документи
Закон України «Про фахову передвищу освіту»
Правила призначення стипендій у ВСП “СФК НУХТ”
Правила внутрішнього розпорядку
Кодекс академічної етики
Back
Фінансові документи
Державні закупівлі
Закупівлі
Річні плани закупівель
Back
Запобігання корупції
Нормативно-правова база
Методичні рекомендації
Back
Звіти
Організація освітнього процесу
Освітній процес
Back
menu_stud
Дистанційне навчання
Скринька довіри
Розклад занять
Графік навчального процесу
Рейтингові списки
Психологічна служба
Педагогам
Батькам
Студентам
Тести
Цікава психологія
Стоп булінг
Back
Гід студента
Бібліотека
Гуртожиток
Back
Самоврядування
Реквізити для оплати
Scroll Up