Майстер-клас

З нагоди відзначення Дня працівників харчової промисловості на цикловій комісії «Виробництва борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів» 11 та 12 жовтня студентка групи 4-х-123 Стриженко Катерина, після проходження технологічної практики, провела майстер-клас
для здобувачів освіти груп 1-ВБК-02 та 2-БВК-01 спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів» з приготування та випікання піци та здобних булочних виробів. Під час майстер-класу здобувачі освіти отримали теоретичні знання та практичні навички з приготування, розробки, оздоблення та випікання піци та здобних булочних виробів . Здобувачі освіти отримали багато позитивних емоцій!

Вітаємо всіх викладачів, співробітників та здобувачів освіти із Днем працівника харчової промисловості!