Конкурс професійної майстерності Масниця-FEST 2023

Здобувачі освіти ВСП «Сумський фахових коледж НУХТ» спеціальностей  241 Готельно-ресторанна справа та 181 Харчові технології долучилися до інтерактивного конкурсу професійної майстерності Масниця-FEST 2023, який був організований факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка НУХТ під гаслом «Зиму проводжаємо – весну та перемогу зустрічаємо!».

На розгляд конкурсної комісії надійшло 6 робіт від здобувачів ВСП «Сумський фаховий коледж НУХТ».

Напередодні масного тижня, який цьогоріч тривав з 20 по 26 лютого, учасники конкурсу активно відпрацьовували технологію борошняних кулінарних виробів, публікували відео технологічного процесу і фото подання готових страв у діджитал-просторі.

Членами Конкурсного журі до ІІ етапу були відібрані 11 кулінарних шедеврів, у яких прослідковувалася фаховість учасників і демонструвалися культура використання локальних харчових інгредієнтів, майстерне перевертання млинців, креативність і творчий підхід до способів подавання, автентичність борошняних виробів.

За результатами голосування глядачів перемогу в конкурсі здобули:

І місце – бананові панкейки Нікіти Конєва, група 2-ХП-16 (2604 голоси).

ІІІ місце – класичні тонкі млинці Катерини Бреус, група 3-РО-03  (675 голосів).

Бажаємо учасникам кар’єрного зростання в нашій вільній мирній країні!