12 квітня 2023 року на цикловій комісії виробництва борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів серед здобувачів освіти спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів» відбувся конкурс професійної майстерності «ФЕСТИВАЛЬ ПАСОК 2023»
Усі учасники презентували неймовірно гарні та якісно виготовлені паски. Тому визначити переможців для членів дегустаційної комісії та інженерів-технологів було не просто! Комісія оцінювала усі деталі: оригінальність та автентичність рецептури, складність технології приготування тіста; дотримання поточності технологічного процесу та санітарно-гігієнічних норм робочого місця; складність оздоблення; стан м’якушки та поверхні виробу; зовнішній вигляд; презентацію готового виробу та смак і запах.
У результаті неймовірної дискусії було визначено наступних переможців:
І місце – Світлична Марія та Скляр Олена;
ІІ місце – Пугач Тетяна та Терещенко Поліна;
ІІІ місце – Стриженко Катерина;
в номінації «За професійну майстерність» – Дорожкіна Анастасія;
в номінації «За оригінальність та автентичність» – Асанова Алла та Радченко Аліна;
в номінації «За креативнісь» – Слободенюк Анастасія та Юдіна Анастасія.
Переможців буле нагороджено грамотами та цінними подарунками!
Викладачі циклової комісії пишаються своїми майбутніми спеціалістами!