Конкурс професійної майстерності «ФЕСТИВАЛЬ ПАСОК 2023»

12 квітня 2023 року на цикловій комісії виробництва борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів серед здобувачів освіти спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів» відбувся конкурс професійної майстерності «ФЕСТИВАЛЬ ПАСОК 2023»

Усі учасники презентували неймовірно гарні та якісно виготовлені паски. Тому визначити  переможців для членів дегустаційної комісії та інженерів-технологів було не просто! Комісія оцінювала усі деталі: оригінальність та автентичність рецептури, складність технології приготування тіста; дотримання поточності технологічного процесу та санітарно-гігієнічних норм робочого місця; складність оздоблення; стан м’якушки та поверхні виробу; зовнішній вигляд;  презентацію готового виробу та смак і запах.

У результаті неймовірної дискусії було визначено наступних переможців:

І місцеСвітлична Марія та Скляр Олена;

ІІ місцеПугач Тетяна та Терещенко Поліна;

ІІІ місцеСтриженко Катерина;

в номінації «За професійну майстерність»Дорожкіна Анастасія;

в номінації «За оригінальність та автентичність»                                             – Асанова Алла та Радченко Аліна;

в номінації «За креативнісь»Слободенюк Анастасія та Юдіна Анастасія.

Переможців буле нагороджено грамотами  та цінними подарунками!

Викладачі циклової комісії пишаються своїми майбутніми спеціалістами!