Хлібобулочні вироби та традиційна грузинська страва

Здобувачі освіти групи 3-ХП-16 мали неймовірну можливість приготувати хлібобулочні

 вироби та традиційну грузинську страву  хачапурі

    Кондитерські вироби із тіста – дивовижні, смачні та всім нам відомі з дитинства витвори мистецтва наших бабусь та матусь. Ще з давніх-давен люди почали виготовляти вироби з тіста, адже вони містять у своєму складі потрібні нам корисні речовини, а начинки ще доповнюють цей вміст, вони мають неперевершений смак, золотисту й румʼяну скоринку.

Практичне заняття з Навчальної практики стало справжнім майстер-класом з приготування булочок, пиріжків, хачапурі. Керівник практики  Павленко Світлани Федорівни вчила студентів групи 3-ХП-16 правильно робити хлібну випічку.

Викладачі Лоза І.П. та Павленко С.Ф. розкрили секрети підготовки борошна  та вистоювання тіста,  навчили  робити класичний заміс здобного тіста та пояснили правила  його формування.

Особливу  увагу пригорнув процес приготування хачапурі під керівництвом Світлани Федорівни, що є неперевершеним дивом і візитною карткою Грузії.

Студенти третього курсу дізналися всі таємниці приготування хлібобулочних виробів та навчилися готувати запропоновані вироби, які вийшли не гірше, ніж в різноманітних пекарнях міста.

Тепер студенти зможуть готувати смачну випічку в себе вдома чи на професійній кухні.