День відкритих дверей у Київському національному університеті харчових технологій

7 жовтня 2023р. студенти ВСП” СФК НУХТ” групи 4-хп-14 спеціальності “Виробництво харчової продукції ” побували на Дні відкритих дверей у Київському національному університеті харчових технологій

, щоб ближче познайомитися із закладом освіти й отримати відповіді на питання щодо вступу. Захід видався туристично-ігровим, кулінарно-пізнавальним і смачним. Студенти взяли участь у квіз від кафедри туристичного і готельного бізнесу, дізналися цікаву інформацію про класичну українську страву – вареники, самі їх ліпили у рамках майстер-класу «Автентичний смак української кухні» від старшого викладача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимира Польовика й, звісно, почастувалися своїми виробами.
Тож бажаємо нашим студентам правильно сформувати свою дорожню карту вступу й не помилитися у виборі майбутнього!