11 листопада у Відокремленому структурному підрозділі «Сумський фаховий
коледж Національного університету харчових технологій» відбувся День
відкритих дверей.
Познайомитися з коледжем завітали абітурієнти – учні шкіл м. Суми та
області. В.о. директора ВСП «СФК НУХТ» Олександр ЗІГУНОВ привітав
гостей, розповів про історію та здобутки нашого навчального закладу; про
спеціальності з яких здійснюється підготовка фахівців; наголосив на
перевагах навчання в коледжі. Відповідальний секретар приймальної комісії
Олена РИБАЛКА ознайомила абітурієнтів з особливостями вступної кампанії
2024 року.
Голова студентської ради ВСП «СФК НУХТ» Дмитро ХАРЧЕНКО розповів
гостям про цікаве та різноманітне студентське життя в коледжі. Для
абітурієнтів та їхніх батьків, студенти – учасники художньої самодіяльності,
підготували яскраві вокальні та хореографічні композиції.
Гості навчального закладу змогли наочно ознайомитися з умовами та
технічним забезпеченням підготовки фахівців зі спеціальностей:
«Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка»,
«Комп’ютерна інженерія», «Харчові технології» («Виробництво борошняних,
кондитерських виробів і харчових концентратів», «Виробництво харчової
продукції»). Цікавими та інформативними були екскурсії до спеціалізованих
кабінетів і лабораторій та гуртожитку ВСП «СФК НУХТ». Абітурієнти
отримали вичерпні профорієнтаційні консультації, поспілкувалися з
викладачами і студентами коледжу.
Викладачами та студентами циклових комісій «Виробництво борошняних,
кондитерських виробів і харчових концентратів» та «Виробництво харчової
продукції» проведено майстер-клас «Виготовлення виробів з листкового та
дріжджового тіста». Смаколики, що приготували студенти на майстер-класі,
були відправлені в лікарню для воїнів ЗСУ.