Здобувачі освіти групи 3-хп-17 мали захопливу можливість
приготувати традиційні страви японської кухні
Суші – це не тільки смачно й корисно. Це ще й красиво, адже коли вони рівненько виставлені на тарілці, а збоку трохи васабі, створюється просто неймовірна картина. Майстер-клас з приготування найпопулярніших страв японської кухні від студентів спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми
«Виробництво харчової продукції» групи 4-хп-14 Повшала Романа та Сіромахи Інни під керівництвом викладача Ольги Андріївни Бондаренко відкрив очі на водорості, рибу і рис здобувачам освіти групи 3-хп-17 (керівник навчальної практики – Лоза Ірина Петрівна). Студенти третього курсу дізнались таємниці японської кухні та навчились готувати такі суші, які неможливо буде відрізнити від приготовлених в фешенебельних ресторанах. Відбулась демонстрація приготування і заправки рису, а
потім третьокурсники опанували рецептуру традиційних ролів та інших страв на
практиці.
Коли їжа така загадкова й красива, будь-який захід стає особливим і трішечки
магічним.