Зустріч з кандидатом технічних наук, доцентом кафедри технології ресторанної продукції

25 січня 2018 року відбулася зустріч кандидата технічних наук, доцента кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, Кравчук Надії Миколаївни зі студентами випускної групи 4-ХП-05 спеціальності «Виробництво харчової продукції» у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ.
Студенти-технологи були ознайомленні з перспективами розвитку галузі харчування, зокрема з досягненнями кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції. Студенти коледжу отримали інформацію про підготовку фахівців в Національному університеті харчових технологій, про умови навчання та дозвілля.
Присутня аудиторія з гордістю сприйняла інформацію, що більшість випускників коледжу, які нині навчаються у Національному університеті харчових технологій – це одні з найкращих та найвідповідальніших студентів.
Працевлаштування випускників університету на провідних підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства, у представництвах відомих компаній України та світу спонукає випускників коледжу до навчання в університеті. А отримані під час попереднього навчання у коледжі професійні навички в поєднанні з університетською освітою лише підвищують гарантію успішного працевлаштування, що підтверджується швидкими успіхами випускників минулих років.
Майбутні випускники були запрошені на навчання до нашого базового вишу для отримання освітнього ступеню «бакалавр» та освітнього ступеню «магістр» на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.