Навчальний процес для студентів 4 курсу гр. хп-08 та хп-09 освітньо-професійної програми Виробництво харчової продукціїрозпочався з захисту технологічної практики, яку було організовано на провідних підприємствах м.Суми та області. Захисти були змістовними та цікавими. Кожен студент надав характеристику підприємства, специфіку обслуговування та організацію роботи закладу в якому проходили практику.
Дякуємо за співпрацю ресторанaм “La Spezia”, “ILE De France”, “Family”, “Здибанка” , “SAN-REMO”, “Simbiosi”, “ТЕSTO”! Це далеко не всі заклади ресторанного господарства, з якими коледж співпрацює з моменту заснування спеціальності або починає налагоджувати зв’язки. Всі студенти задоволені i готові працювати після закінчення навчального закладу.