VIІІ науково-практична конференція

30 березня 2017 року у нашому коледжі відбулася VIІІ науково-практична конференція, присвячена актуальним питанням сучасного стану технології, автоматизації та комп’ютеризації в харчовій промисловості, а також результатів проходження технологічної практики студентів спеціальностей.
Розпочав конференцію завідувач з навчально-виробничої практики Стеценко Дмитро, який підкреслив важливість практичного навчання при підготовці висококваліфікованих фахівців.
На конференції виступили студенти всіх спеціальностей, які підготували доповіді під керівництвом викладачів коледжу. Найбільшу зацікавленість викликали наступні доповіді:
– „ Інтерактивні сенсорні панелі”. (Студенка групи 4-е-25 Крохальова Валерія, керівник –Торянік Людмила ).
– „Використання маточного утфелю у виробництві цукру”. (Студент групи 4-ц-53 Лемешев Максим, керівник – Рибалка Олена).
– „Драглеутворювачі в кондитерській промисловості ”. (Студенти групи 4-х-112 Ніконенко Марина, Курман Катерина,керівник –Тарабан Людмила).
– “Використання MES-систем на підприємствах харчової промисловості”. (Студент групи 4-а-89 Ситнік Дмитро , керівник – к.т.н. Зігунов Олександр).
– „Основні напрямки розвитку ресторанного господарства в сучасних умовах”. (Студенти групи 3-хп-05 Мирошніченко Анна, керівник – Бородай Леонора).