Тиждень «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів»

У Сумському коледжі харчової промисловості з 19 по 23 березня 2018 р. проходив тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів».

План роботи тижня традиційно охопив широкі аспекти діяльності викладацького та студентських колективів.

Розпочався тиждень з розповсюдження безпрограшної лотереї серед студентів спеціальності.

20 березня зі студентами гр. Ц-56 була проведена вікторина «З історії цукроваріння».

Цікавими за змістом та оформленням виявилися стіннівки, конкурс яких був проведений 21 березня серед студентів груп: Ц-56, Ц-55, Ц-54. Всі вони по-різному розкривали тематику конкурсу «Цукор – джерело життєдайної сили».

Цього ж дня студенти пригощали всіх смаколиками із продуктів переробки крохмалю, домашнім киселем і представили експозицію «Цукрове різнобарв’я», проявивши майстерність та креативність.

23 березня з метою сприяння дослідженню, навчанню та викладанню через якісний інформаційний супровід, сервісність та комфортний фізичний і віртуальний простір у бібліотеці коледжу був проведений День спеціальності.

Актуальним завершенням тижня циклової комісії стала пізнавальна лекція “Спеціальність «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів в дзеркалі історії»” до 90-річчя Сумського коледжу харчової промисловості.

За  підсумками проведення тижня циклової комісії студенти були нагороджені грамотами та солодкими призами.

Заходи, проведені членами циклової комісії спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів», були різні за формою і змістом, але мали єдину мету – обмін досвідом з викладачами коледжу та плідна праця зі студентами.