Тиждень циклової комісії ресторанного обслуговування та виробництва харчової продукції

В коледжі розпочато тиждень циклової комісії

ресторанного обслуговування та виробництва харчової продукції. Напередодні Дня харчовика студенти спеціальності здивували всіх неперевершеною виставкою “Традиції світу” і продемонстрували кухню різних країн: Ізраїлю, Грузії, Японії, Німеччини, Франції, Англії, Італії та України.
21.10.19 року для студентів 1 курсу під керівництвом Ольги Бондаренко за участю старшокурсників (гр. 3-ХП-09) відбулася виховна година “Моя професія найкраща!” Неабияку зацівленість виявили студенти першого курсу до професії – приймали участь у дискусії, чому обрали саме цю спеціальність, ділилися першими враженнями про навчання в коледжі.
Тиждень циклової комісії продовжується, слідкуйте за новинами!