Профорієнтаційна робота – крок за кроком

Для забезпечення проведення якісної вступної кампанії 2018 року викладачі Сумського  коледжу харчової промисловості НУХТ проводять профорієнтаційну роботу, беруть участь у різноманітних інформаційно-просвітницьких заходах.

Так 04 жовтня 2017року   викладачами циклової комісії «Виробництво харчової продукції» та студентами групи 4-ХП-05  було проведено майстер-клас з приготування пиріжків для учнів 9-А класу Сумської загальноосвітньої школи №20.

Голова циклової комісії Лоза І.П. та студентки Мірошниченко А. та Ковтуненко А. провели агітаційно-інформаційну роботу серед майбутніх вступників: розповіли про навчальний заклад, ознайомили зі спеціальностями та професіями, які можна здобути у нашому навчальному закладі, а також роздали інформаційні буклети.

Одягнувши фартухи, учні  та студенти під керівництвом досвідченого викладача Бондаренко О.А. взялись  за приготування пиріжків. Поки тривало приготування, учні вивчали рецепти тіста, навчалися формувати різні форми з нього, робити начинки та випікати пиріжки.

Сорок хвилин і пиріжки готові. Організатори, як і учні, задоволені. Смаколиків вистачило на всіх.