Профорієнтаційна робота

16 січня 2020 року до коледжу з профорієнтаційною роботою завітали випускники 2019 року Антон Турчин, Іван Дудко та Роман Майборода, які зараз навчаються на III курсі НУХТ за спеціальністю 181 «Харчові технології» (освітня програма «Харчові технології та інженерія», кафедра «Технологія хлібопекарських і кондитерських виробів»).

Під час зустрічі студенти 4 курсу спеціальності «Харчові технології» (освітня програма «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів») ознайомилися з історією університету, його структурою, можливостями навчання і відпочинку, подальшого працевлаштування за фахом, переглянули презентацію про університет.

Усі присутні отримали вичерпні відповіді про навчання, проживання у гуртожитку та ознайомилися з рекламними матеріалами.

Дякуємо хлопцям про цікаву доповідь.