Педагогічний ОСКАР-2021

14 квітня відбулось нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу “Педагогічний ОСКАР-2021”.
На заключний етап надійшло 1264 творчі конкурсні роботи у двох номінаціях із 153 закладів фахової передвищої освіти.
Викладачі коледжу вперше взяли участь у цьому конкурсі професійної майстерності педагогічних працівників закладів освіти.
На конкурс були представлені такі роботи: “Монтаж та налагодження технічних засобів автоматизованих систем. Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни для студентів заочної форми навчання спеціальності “Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології”” (автор Володимир Заїка); “Технологія макаронних виробів. Робочий зошит для практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальності “Харчові технології”” (автор Людмила Тарабан); “Упровадження інформаційної системи управління навчальним процесом у фаховому коледжі” (автори Олександр Зігунов та В’ячеслав Козленко); “Перші кроки в LMS Moodle. Просте створення курсу” (автор Зігунов Олександр).
Усі роботи були високо оцінені комісією конкурсу і внесені до Каталогу кращих конкурсних робіт та Каталогу конкурсних робіт.
У номінації “Інновації науково-методичного забезпечення освітньої діяльності та управління закладу фахової передвищої освіти” за впровадження інноваційного проєкту в організацію електронної системи документообігу та онлайн-комунікації закладу фахової передвищої освіти І місце посіла робота авторів Олександра Зігунова та В’ячеслава Козленка.
Вітаємо викладачів з високими результатами в конкурсі.