Науково-практична конференція «Інноваційні напрями галузі»

У рамках проведення тижня циклової комісії для студентів 2-4 курсу спеціальностей «Ресторанне обслуговування» та «Виробництво харчових продуктів» у коледжі відбулася студентська науково-практична конференція «Інноваційні напрями галузі». З доповідями виступили: студенти гр. 4-ХП-07 Даніїл Пономаренко, Аліна Козінченко, Каріна Овдієнко, Анастасія Манько (керівник к.т.н.Черниш Л.М.); 3-ХП-09 – Аліна Савченко (керівник Бондаренко О.А., 3-ХП-08 – Ярослава Лелюх (керівник Бородай Л.М.)
Студентка групи 2-ХПР-02 Вікторія Захарченко (керівник к.т.н. Лобачова Н.Л.) продемонструвала навички приготування коктейлів.
Велику зацікавленість викликала доповідь «Гастрономічні тренди 2019» (К. Овдієнко), в якій студентка зазначила про сучасні потреби в продуктах харчування з точки зору споживачів різних вікових груп.
Приємно зазначити, що молоді доповідачі і слухачі чітко зрозуміли пріоритетні напрями та сучасні тенденції розвитку харчових технологій і ресторанного бізнесу – це водночас і наука, і мистецтво.