Мистецтво кулiнарії-одне з найдавніших, яке постійно оновлюється, а впровадження новітніх технологій вносить свої корективи в технологію приготування та сучасну подачу страв.Лабораторне заняття з дисциплiни “Виробництво кулінарної продукції” у гр. 3-ХП-11 і 3-ХП-10. Враховуючи умови карантину, викладачі та студенти спеціальності 181 Харчові технології відповідально підійшли до проведення практичних занять із спецдисциплін. На занятті студенти здійснюють технологічний процес кулінарної обробки птиці і приготування напівфабрикатів із неї під керівництвом викладачів циклової комісії ресторанного обслуговування і виробництва харчової продукції. Лабораторну роботу в групах провели Леонора Бородай і Ольга Бондаренко. Бажаємо студентам подальших успіхів і відмінних знань!