29 та 30 січня 2018 р було проведено майстер –класи «Виробництво заварних тістечок» та «Розробка та випікання тістечок з листкового тіста» для учнів 8-10-их класів КУ Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 та КУ Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 з метою здійснення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді щодо професійно-вмотивованого вибору місця майбутнього навчання викладачами та студентами коледжу спеціальності 5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» .
29 січня викладач спецдисциплін Назаренко Т.В. провела майстер клас із виготовлення заварних тістечок, а 30 січня викладач спецдисциплін Черниш Л.М. та студентки групи 4-х-115 Герман Валерія, Радько Руслана, Дьячкова Наталія та Конєва Маргарита провели розробку, формування та випікання тістечок із листкового тіста та представили презентацію про виробництво заварних тістечок та виготовлення тістечок із листкового тіста.
Голова циклової комісії Тарабан Л.В надала майбутнім вступникам інформацію про навчальний заклад, матеріально-технічну та навчальну базу, роботу підготовчих курсів, спеціальності, за якими проводиться підготовка спеціалістів, роздала інформаційні буклети.
Під час майстер класу учні самостійно виготовили тістечка та спробували їх на смак.
Наприкінці зустрічі учнів та вчителів пригостили солодкими подарунками виготовленими власними руками.
Майстер клас по виготовленню тістечок – це завжди цікаво, весело та дуже смачно!!!
Наприкінці зустрічі учні відвідали аудиторію спеціальності «Виробництво харчової продукції», де для них провела екскурсію голова циклової комісії Лоза І.П.