21 лютого 2018 року до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав шеф-кухар відомих у місті та за його межами ресторанів «Sazha», “La Spezia”, “ Verde by La Spezia” Коробка Сергій Григорович.
Відомий бренд-шеф провів майстер-клас з приготування стейків для студентів групи 3-хп-06 спеціальності «Виробництво харчової продукції». Майстер кухарської справи розповів про всі етапи підготовки м’яса до смаження, вибір правильної категорії і виду сировини, ступені прожарки.
Студенти були вражені тим, як вправно Сергій демонстрував техніку приготування стейку. Також встигли приготувати салат з лососем, поговорити про організацію роботи на кухні та про саморозвиток кухаря. Студенти залишилися задоволеними і дякували шефу за те, що так щедро поділився власним досвідом. Сергій Григорович відмітив, що буде радий співпрацювати і надалі.
Тож чекаємо нових уроків кухарської справи!