Майстер-клас з тематичного сервірування столів та складання серветок

Профорієнтаційна робота є важливою складовою діяльності роботи Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ  у питаннях формування якісного контингенту студентів навчального закладу. Її проведення сприяє пошуку, відбору та залученню до навчання найбільш обдарованої, грамотної та професійно – орієнтованої молоді. Метою профорієнтації є ознайомлення вступників з спеціальностями і професіями, вивчення та виявлення інтересів абітурієнтів тощо.

2 лютого 2018 р. до коледжу завітали учні 9-го класу Сумської ЗОШ №15.

Заступник директора з навчальної роботи Сумського коледжу харчової промисловості  НУХТ   к.т.н. Зігунов О.М. детально розповів учням про навчальний заклад з майже 90-річною історією, про спеціальності, які можна здобути у закладі, про переваги отримання спеціальностей у коледжі. Розповідь супроводжувалась презентацією, в якій учні побачили матеріально-технічну базу коледжу, світлини студентського життя.

Викладач циклової комісії 5.05170101 «Виробництво харчової продукції» Бондаренко О.А. провела майстер-клас з тематичного сервірування столів та складання серветок, де учні мали змогу докладніше познайомитися з основними  вимогами щодо сервірування столу, технікою сервірування,  загальними правилами накривання стола скатертиною, сервірування стола тарілками, приборами, скляним і кришталевим посудом для напоїв, правила подачі серветок. Учні самостійно складали серветки різними способами.

Голова циклової комісії Лоза І.П. підсумувала, що у коледжі створено всі умови для якісного освоєння майбутньої професії.  А щоб вступ до навчального закладу був якомога простішим, порекомендувала пройти навчання на курсах з підготовки до вступу, запросила школярів, їх батьків на дні відкритих дверей, відзначення професійних свят та інші заходи, які проводяться у Сумському коледжі НУХТ.

Comments:

Коментарі закрито.