Майстер – клас від шеф-кухаря ресторану «Шафран»

Продовжується череда майстер – класів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ. 16 березня до нас завітав Максим Беседа. Він є шеф-кухарем ресторану «Шафран», відомого в м.Суми та за його межами своєю щирою східною гостинністю, розкішно декорованим залом, багатою винною картою та, звичайно, кулінарними шедеврами середньоазіатської, української та східної кухонь.
Максим розповів студентам груп 3-хп-06 і 2-хп-07 цікаві легенди про походження східних страв та тонкощі їх приготування. Майстер поділився своїм досвідом у сфері ресторанної справи і власними секретами кар’єрного розвитку.
Студенти смакували овочами з рибою та неймовірно смачними млинчиками Сюзетт. Вдячні Максиму за таку цікаву і корисну зустріч.
Маємо надію на подальшу співпрацю!