Попри великі морози Сумський коледж харчової промисловості НУХТ продовжує зустрічати гостей. Цього понеділка студенти групи 3-хп-06 та групи 2-хп-07 спеціальності «Виробництво харчової продукції» чекали Антона Костянтиновича Федотова – бренд-шефа ресторанів «Simbiosi» та «Япі».
Відомий шеф-кухар поділився своїми знаннями, які отримав в IFSE – інноваційній школі високої кухні і кондитерських виробів в Італії. Майстер розповів про всі тонкощі приготування тіста для створення італійської пасти, правильність приготування червоної риби та особливості сировини, що надходить до його закладів.
У підсумку, студенти навчилися готувати Pasta Fresco ( Паста Фреско) з лососем та шпинатом та стейк лосося з картопляним пюре і бебі- овочами. Всі присутні на хвилинку перенеслись до провінційного містечка в Італії, де смакують такими незвичайними стравами.
Надзвичайно вдячні шефу за отриманий досвід. Чекаємо наступних зустрічей!