Майстер клас від бренд-шефа Антона Костянтиновича Федотова

Попри великі морози Сумський коледж харчової промисловості НУХТ продовжує зустрічати гостей. Цього понеділка студенти групи 3-хп-06 та групи 2-хп-07 спеціальності «Виробництво харчової продукції» чекали  Антона Костянтиновича Федотова  – бренд-шефа ресторанів «Simbiosi» та «Япі».

Відомий шеф-кухар поділився своїми знаннями, які отримав в IFSE – інноваційній школі високої кухні і кондитерських виробів в Італії. Майстер розповів про всі тонкощі приготування тіста для  створення італійської пасти, правильність приготування червоної риби  та особливості сировини, що надходить  до його закладів.

У підсумку, студенти навчилися готувати Pasta Fresco ( Паста Фреско) з лососем та шпинатом та стейк лосося з картопляним пюре і бебі- овочами. Всі присутні на хвилинку перенеслись до провінційного містечка в Італії, де смакують такими незвичайними стравами.

Надзвичайно вдячні шефу за отриманий досвід. Чекаємо наступних зустрічей!