Кваліфікаційний іспит

З 27 по 31 січня 2025 року у Відокремленому структурному підрозділі «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбувся кваліфікаційний іспит для випускних груп зі спеціальності 181  Харчові технології, освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції».

Здобувачі освіти з відповідальністю підійшли до складання іспиту та своїми результатами підтвердили відповідність кваліфікації фаховий молодший бакалавр  з харчових технологій.

Бажаємо випускникам невичерпної енергії, творчого пошуку, мирного неба.

Нехай здобуті знання допоможуть реалізувати свої мрії й прагнення. Бажаємо нашим випускникам творчого натхнення, вагомих здобутків і кар’єрного успіху!