Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв

22-23 травня 2018 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій відбувся конкурс серед студентів коледжів НУХТ  «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв».

Відповідно до умов конкурсу  команди коледжів  презентували  домашнє завдання – східні борошняні кондитерські вироби, вирішували теоретичні питання і задачі з технології хлібопекарського і кондитерського виробництва та практичні завдання  в умовах виробничого цеху № 7 ПАТ «Київхліб».

Наш коледж представляли студентки четвертого курсу спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Вікторія Ткаченко та Анна Гордієнко.

Конкурсантки показали високий рівень теоретичної і  практичної  підготовки та підтвердили їх  у виробничих умовах.  Як домашнє завдання було представлено виріб «Пахлава турецька». Дівчата презентували даний виріб, розповіли про традиції його  виготовлення та пригостили членів комісії східним кондитерським виробом – рахат-лукумом. Доповідь супроводжувалась  мультимедійною презентацією.

Рішенням комісії  Вікторія Ткаченко та Анна Гордієнко стали переможцями у номінаціях «Високий рівень теоретичної підготовки та домашнього завдання», за що їх нагороджено грамотами.   Приємним доповнення до нагород стали комплекти навчальної літератури та сувеніри.

У командному заліку студентки Сумського коледжу харчової промисловості  вибороли почесне перше місце.

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса відзначив високий рівень професійної підготовки конкурсантів, привітав учасників конкурсу  з перемогою та запросив до Національного університету харчових технологій для продовження навчання за обраним фахом.

Конкурсна комісія нагородила керівника студентів – викладача Людмилу Черниш  та побажала творчих успіхів.