22-23 травня 2018 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій відбувся конкурс серед студентів коледжів НУХТ «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв».
Відповідно до умов конкурсу команди коледжів презентували домашнє завдання – східні борошняні кондитерські вироби, вирішували теоретичні питання і задачі з технології хлібопекарського і кондитерського виробництва та практичні завдання в умовах виробничого цеху № 7 ПАТ «Київхліб».
Наш коледж представляли студентки четвертого курсу спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Вікторія Ткаченко та Анна Гордієнко.
Конкурсантки показали високий рівень теоретичної і практичної підготовки та підтвердили їх у виробничих умовах. Як домашнє завдання було представлено виріб «Пахлава турецька». Дівчата презентували даний виріб, розповіли про традиції його виготовлення та пригостили членів комісії східним кондитерським виробом – рахат-лукумом. Доповідь супроводжувалась мультимедійною презентацією.
Рішенням комісії Вікторія Ткаченко та Анна Гордієнко стали переможцями у номінаціях «Високий рівень теоретичної підготовки та домашнього завдання», за що їх нагороджено грамотами. Приємним доповнення до нагород стали комплекти навчальної літератури та сувеніри.
У командному заліку студентки Сумського коледжу харчової промисловості вибороли почесне перше місце.
Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса відзначив високий рівень професійної підготовки конкурсантів, привітав учасників конкурсу з перемогою та запросив до Національного університету харчових технологій для продовження навчання за обраним фахом.
Конкурсна комісія нагородила керівника студентів – викладача Людмилу Черниш та побажала творчих успіхів.