28.02.2025 року доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела гостьову лекцію у режимі онлайн – конференції на тему «Харчові алергени».
Лекцію прослухали здобувачі 3-4 курсу освітньо-професійних програм «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійних програм «Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів», «Ресторанне обслуговування» і «Виробництво
харчової продукції». Здобувачі ознайомилися з основними групами алергенів, їх характеристикою, познайомилися з
основини вимогами Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».
03.03.2025р. доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Національного університету харчових технологій Тетяна Мірзодаєва провела гостьову лекцію на тему «Гастротури – це смачно і цікаво» Лекція про гастрономічний туризм прослухали здобувачі освіти 2-4 курсів освітньо-професійних програм «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійних програм «Ресторанне обслуговування» і «Виробництво харчової продукції».
Здобувачі ознайомилися з гастрономічним туризмом і чому він такий популярний, які існують види гастротурів, як спланувати незабутню гастрономічну подорож.