З 24 по 26 січня у коледжі проходив комплексний державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції».
Голова комісії – доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ, кандидат технічних наук Кравчук Н.М.
Студенти групи 4-ХП-06 виявили достатній і високий рівень знань з предметів, включених до екзамену. Продемонстрували вміння характеризувати заклади ресторанного господарства різних типів, складати меню, виробничі програми, графіки виходу на роботу, виконання технологічних та економічних розрахунків, характеризували форми обслуговування споживачів, види бенкетів.
Комісія відзначила відмінні знання таких студентів:
Павлик Анастасії, Тютюнник Даяни, Тимошенко Дарини, Ткаченко Валерії, Калашник Анни.
Студентам присвоєно кваліфікацію технік – технолог з технології харчування.
Бажаємо випускникам успішного та щасливого майбутнього, нових звершень на професійному шляху.