Гостьова лекція в режимі онлайн

3 березня 2025 року для студентів освітньо-професійних програм «Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів», «Ресторанне обслуговування» і «Виробництво харчової продукції»  проведено гостьову лекцію в режимі онлайн – конференції на тему «Нова редакція українського правопису 2019 року та ключові зміни в ній». Спікерка – кандидатка філологічних наук, доцентка, гарантка освітньої програми «Мовнокомунікативні студії в кіберпросторі» Національного університету харчових технологій Людмила Приблуда.

Здобувачі ознайомилися з основними змінами в новій редакції правопису, джерелами цих змін, лайфх(г)аками для швидкого запам’ятовування та вживання в усному та писемному мовленні.