2 травня 2024 року відбувся конкурс професійної майстерності «ФЕСТИВАЛЬ ПАСОК 2024» на цикловій комісії харчових технологій серед здобувачів освіти спеціальності 181 Харчові технології.
Усі учасники виготовили і презентували неймовірно гарні та якісно виготовлені паски. Тому визначити переможців для членів журі (Олександр ЗІГУНОВ в.о. директора, Людмила ТАРАБАН заступник директора з навчальної роботи, Олена РИБАЛКА завідувачка технологічного відділення, Ірина ЛОЗА завідувач навчально-виробничою практикою, Вадим ГУДИЛІН керуючий мережею «I ♥ Кеbаb» і «Sumy Doner» та Тетяна НАЗАРЕНКО голова циклової комісії харчових технологій) було не просто! Комісія оцінювала усі деталі: оригінальність та автентичність рецептури, складність технології приготування тіста; дотримання поточності технологічного процесу та санітарно-гігієнічних норм робочого місця; складність оздоблення; стан м’якушки та поверхні виробу; зовнішній вигляд; презентацію готового виробу та смак і запах.
І визначили наступних переможців:
І місце – Світлична Марія та Скляр Олена (гр. 3-Х-124);
ІІ місце – Бондарева Єлизавета (гр. 2-ВХП-18);
ІІІ місце – Пугач Тетяна та Терещенко Поліна (гр. 2-ВБК-01);
За участь в конкурсі отримали подяки – Литвиненко Марія (гр. 2-ВБК-01), Медведєва Софія (гр. 2-ВБК-01), Лейба Анастасія (гр. 2-ВХП-18) та Шкурко Вікторія (гр. 1-ВХПс-01).
Переможців було нагороджено грамотами та цінними подарунками!
Спонсор конкурсу «Планета Кіно» нагородили конкурсантів промокодами з 50% знижкою.
Керуючий мережею «I ♥ Кеbаb» і «Sumy Doner» Вадим Гудилін, вручив переможцям подарункові сертифікати на відвідування закладів ресторанного господарства.
Викладачі циклової комісії пишаються своїми майбутніми спеціалістами!