28.04.21р. для студентів групи 2-ХП-13 освітньо-професійної програми Виробництво харчової продукції відбулося узагальнене заняття з «Товарознавства харчових продуктів» (викладач Людмила Черниш) за темою «М’ясо та м’ясні продукти». В режимі онлайн конференції студенти представили проєкти: «М’ясні копченості» (Сизонова К.), «М’ясо птиці» (Білявська М.), «Товарознавча характеристика м’ясопродуктів забійних тварин» (Данільченко Ю.), «Види м’ясних консервів» (Ященко Д.) та інші. Цікаві і змістовні презентації обговорювали всі учасники конференції, дискусія пройшла жваво і пізнавально. Всі доповідачі отримали відмінні оцінки. Бажаємо успіхів у подальшому навчанні!