Державний комплексний екзамен випускників групи 4-ХП-05

З 25 по 27 січня 2018р. студенти групи 4-ХП-05 Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ складали державний комплексний екзамен.

Випускники виявили добрі знання про сучасний стан науки про харчування, принципи раціонального та адекватного харчування, використання безвідходних та ресурсозберігаючих технологій.

Студенти групи 4-ХП-05 продемонстрували вміння характеризувати заклади ресторанного господарства різних типів, управляти технологічним процесом виробництва, вирішувати професійні завдання, складати меню, графіки роботи, акти на списання посуду і білизни,  виконувати технологічні та економічні розрахунки;  знають основні методи і форми обслуговування споживачів, види прийомів і банкетів.

Студентам присвоєна кваліфікація технік – технолог з технології харчування.

Відмінні знання виявили студенти  Коваленко Тетяна, Даценко Дарина, Крикун Вікторія.

Вітаємо вас, шановні випускники!

Щасливого вам старту у вашій кар’єрі, нових перемог у житті!