13 березня в коледжі відбувся День відкритих дверей.
Майбутніх абітурієнтів та їх батьків зустрічали студенти коледжу, викладачі та представники адміністрації. Викладачі та студенти освітньо-професійної програми “Виробництво харчової продукції ” продемонстрували для гостей майстер-клас з виготовлення вареників з кольорового тіста. Також готували і частували своїми виробами студенти освітньо-професійної програми “Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів”, а саме ексклюзивними, смачними десертами – тортом, тістечками та рулетом “Червоний оксамит” (Red Velvet).
Майбутнім абітурієнтам технічних спеціальностей викладачі надали можливість покерувати різноманітними автоматичними пристроями та системами, такими як: маніпулятори, самохідні пристрої, “розумний будинок”, системи управління технологічними процесами, роботизованими комплексами тощо.
Школярі отримали змістовні відповіді на питання та позитивні емоції.