ДЕК Виробництво харчової продукції

25-28 січня 2017 року працювала державна екзаменаційна комісія зі спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції». Державна атестація студентів проведена у формі комплексного кваліфікаційного іспиту. Робота комісії організована відповідно до нормативних документів за затвердженим розкладом.
Студенти групи 4ХП-04 продемонстрували вміння характеризувати заклади ресторанного господарства різних типів, виявили знання технології виробництва кулінарної продукції, основних форм і методів обслуговування споживачів, правил сервірування, подачі страв та напоїв, вміння виконувати технологічні та економічні розрахунки.
Комісія відмітила достатній рівень теоретичних знань студентів, їх уміння самостійно мислити, адаптуватися до умов виробництва.
Відмінні знання виявили студенти Бережна Тетяна, Булан Карина, Ведмідь Світлана, Пархоменко Богдана, Семеха Ірина, Степаненко Ольга, Таранишина Інна, Філіппова Альона, Шевченко Дарина, Ілляшенко Яна.