Вітаємо збірну команду з військово-прикладного багатоборства серед призовної та допризовної молоді за зайняте І місце в міській спартакіаді серед ВНЗ І-ІІ р.а. в складі: Детальніше
Вітаємо збірну команду з військово-прикладного багатоборства серед призовної та допризовної молоді за зайняте І місце в міській спартакіаді серед ВНЗ І-ІІ р.а. в складі: Детальніше
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 17.04.2018 № 377 студентці 3 курсу спеціальності «Виробництво харчової продукції» Павлик Анастасії призначена академічна стипендія Президента України. Детальніше
19 квітня у нашому навчальному закладі було вперше проведено інтерактивну гру Фізико-математичний квест, яку у рамках тижня ЦК дисципліни математичної та природничо-наукової підготовки організували та провели викладачі Гриценко Т.О. та Гречихіна Л.О. Детальніше
ВІТАЄМО!
Збірну команду коледжу з міні-футболу за зайняте ІІІ місце в обласній спартакіаді серед ВНЗ І-ІІ р.а. Детальніше
19 квітня 2018 р. до коледжу завітала делегація у складі: Маріанна Піффаретті – президент організації «Help Point Sumy» та волонтера Карла Гретлера, яких супроводжував директор Сумського обласного Благодійного фонду «Хельвеція» – Резнік Микола Іванович.
Члени делегації надали благодійну допомогу коледжу у вигляді паперових форм для випікання кексів. Детальніше
18.04.2018 року в рамках тижня циклової комісії дисциплін математичної та науково природничої підготовки серед студентів І курсу викладачами Ватилик Світланою та Голубченко Людмилою було проведено брей-ринг з математики та інформатики Детальніше
16 квітня 2018 року відбулася зустріч керівництва Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ з директором Міжнародного коледжу індустріалізації та захисту населення від лих і аварій (Республіка Болгарія, м. Варна) Сиротіним Петром Івановичем. Детальніше
Сумський коледж харчової промисловості НУХТ відвідали учні 9-х класів загальноосвітньої школи № 9 м.Суми.
Захід проведено з метою профорієнтації школярів випускних класів. Детальніше
У Сумському коледжі харчової промисловості Національного університету харчових технологій відбулося свято професії, на якому студенти – технологи спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» демонстрували свої фахові знання і навички. Детальніше
04.04.2018 року на кафедрі військової підготовки СумДУ були проведені заняття з групою 1-А-97 , з предмету «Захист Вітчизни» з теми: «Озброєння та бойова техніка військової частини (підрозділу)» Детальніше