Екскурсія до ТОВ «УСП хлібокомбінат «Кулиничівський» м.Харків

Запах теплого, щойно спеченого хліба, хрускіт теплої скоринки і смак свіжої м’якушки – це пам’ятає кожен з дитинства. А можливість дізнатися, як готується хліб, побачити всі етапи процесу і навіть провести дегустацію продукції студентам 3 курсу групи х-120 спеціальності 181 Харчові технології, що навчаються за освітньою програмою «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових технологій» 10 жовтня 2019 р запропонував ТОВ «УСП хлібокомбінат «Кулиничівський» м.Харків.

Технолог підприємства провела цікаву екскурсію по хлібозаводу, де студенти побачили весь процес виробництва хлібобулочних виробів від замішування тіста до упаковки.

Потім студенти відвідали кондитерську фабрику “Кондитер Т-престіж”, засновану більше 10 років тому, яка є на сьогодні одним з підприємств, що найдинамічніше розвивається та використовує як передові технології у виробництві кондитерських виробів, так і традиційні рецепти приготування домашньої випічки. Асортимент кондитерських виробів нараховує більше 350 найменувань з листкового і дріжджового тіста, кексів, еклерів, рулетів, маффінів, тістечок, тортів і шоколадних цукерок в асортименті. Продукція виготовляється на найсучаснішому устаткуванні виробництва Італії, Німеччини, Франції, України.

Також наші студенти побували в ролі кондитерів і взяли участь в майстер-класі з виготовлення кейк попсів та оздобленні тістечок. Після чого на них чекало приємне чаювання з виробами власного приготування, кожен отримав смачний подарунок.

Приємним додатком до екскурсій по харчовим підприємствам галузі м. Харкова стало відвідування Екопарку «Фельдмана» та осіннього Балу хризантем.