Акредитаційна експертиза

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 395-А та від 17.03.2017 року у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ працює комісія з проведення акредитаційної експертизи підготовки молодших спеціалістів зі спеціальності №5.05170105 «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів».
Сформовано експертну комісію у складі:
Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна – доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів Харківського державного університету харчування та торгівлі, кандидат технічних наук, доцент, голова комісії;
Мусієнко Ліана Олександрівна – завідувач технологічного відділення Лохвицького технологічного технікуму Полтавської державної аграрної академії
Члени комісії перевірили на відповідність акредитаційним вимогам і критеріям комплекси методичного забезпечення з навчальних дисциплін, оглянули матеріально-технічну базу коледжу, відвідали відкритий виховний захід.