Сумський коледж харчової промисловості НУХТ
  • Коледж
    • Історія
    • Викладацький склад
    • Спеціальності
      • Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
      • Обслуговування комп’ютерних систем і мереж
      • Виробництво харчової продукції
      • Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
      • Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
      • Ресторанне обслуговування
    • Аудиторії
    • Рубрики
      • Євросоюз
    • Відеотека
    • Доступ до публічної інформації
    • Річні плани закупівель
    • Анкета студента/випускника
    • 3D тур навчальним закладом
    • Стара версія сайту
  • Публічна інформація
    • Установчі документи
      • Ліцензія
      • Статут
    • Нормативні документи
      • Положення
      • Нормативні документи уряду
    • Ліцензування та акредитація
    • Перспективний план розвитку
    • Фінансові документи
      • Фінансові звіти
      • Кошториси
    • Звіти
    • Штатний розпис
    • Державні закупівлі
      • Закупівлі
      • Річні плани закупівель
    • Освітній процес
  • Студенту
    • Конкурси, проекти
    • Рада
      • Склад студентської ради
      • Функції студентської ради коледжу
    • Гордість коледжу
    • Розклад занять
    • Рейтингові списки
    • ЗНО
      • Що очікувати у ЗНО-2019?
      • Пробне ЗНО
      • Особливості ЗНО 2019
      • Український центр оцінювання якості освіти
      • Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти
    • Дистанційне навчання
    • Я маю право
  • Структура коледжу
    • Бібліотека
    • Виховна робота
    • Психологічна служба
      • Психологічна служба
      • Студентам
        • Студентам
        • Інформаційний матеріал про права людини/дитини
        • Безпека в інтернеті
      • Батькам
      • Педагогам
      • Новини психології
      • Цікава психологія
        • Цікава психологія
        • Тести
    • Підрозділ практики та працевлаштування
      • Загальна інформація
      • Бази практик
      • Вакансії
      • Документи
    • Спортивне виховання
    • Гуртожиток
  • Вступникам
  • Контакти
  • Розклад
    • Розклад
    • Заміни
    • Мобільний додаток

Діяльність прийомної кампанії

Сумський коледж харчової промисловості НУХТВступникамДіяльність прийомної кампанії
Діяльність прийомної кампанії scpp Липень 24, 2017 Грудень 14, 2018

Cписки вступників, рекомендованих до зарахування

на 31.07.2018

Обслуговування комп'ютерних систем і мереж

Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва

Ресторанне обслуговування

Виробництво харчової продукції

Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

 

Наказ про зарахування на навчання за кошти державного бюджету на основі БЗСО

Наказ про зарахування вступників за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб на основі БЗСО

Наказ про зарахування на навчання за кошти державного бюджету на основі кваліфікованого робітника заочна форма навчання

Наказ про зарахування вступників за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб на основі кваліфікованого робітника заочна форма навчання

Наказ про зарахування вступників за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб на основі ПЗСО

Контакти

вулиця Ярослава Мудрого, 60, Суми, Сумська область
  +38 (0542) 61-04-35

  +38 (0542) 61-05-23

  mail@stpp.sumy.ua

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ. ©2019 All rights reserved.
СКХП НУХТ
  • Коледж
    • Історія
    • Викладацький склад
    • Спеціальності
      • Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
      • Обслуговування комп’ютерних систем і мереж
      • Виробництво харчової продукції
      • Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
      • Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
      • Ресторанне обслуговування
      • Back
    • Аудиторії
    • Рубрики
      • Євросоюз
      • Back
    • Відеотека
    • Доступ до публічної інформації
    • Річні плани закупівель
    • Анкета студента/випускника
    • 3D тур навчальним закладом
    • Стара версія сайту
    • Back
  • Публічна інформація
    • Установчі документи
      • Ліцензія
      • Статут
      • Back
    • Нормативні документи
      • Положення
      • Нормативні документи уряду
      • Back
    • Ліцензування та акредитація
    • Перспективний план розвитку
    • Фінансові документи
      • Фінансові звіти
      • Кошториси
      • Back
    • Звіти
    • Штатний розпис
    • Державні закупівлі
      • Закупівлі
      • Річні плани закупівель
      • Back
    • Освітній процес
    • Back
  • Студенту
    • Конкурси, проекти
    • Рада
      • Склад студентської ради
      • Функції студентської ради коледжу
      • Back
    • Гордість коледжу
    • Розклад занять
    • Рейтингові списки
    • ЗНО
      • Що очікувати у ЗНО-2019?
      • Пробне ЗНО
      • Особливості ЗНО 2019
      • Український центр оцінювання якості освіти
      • Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти
      • Back
    • Дистанційне навчання
    • Я маю право
    • Back
  • Структура коледжу
    • Бібліотека
    • Виховна робота
    • Психологічна служба
      • Психологічна служба
      • Студентам
        • Студентам
        • Інформаційний матеріал про права людини/дитини
        • Безпека в інтернеті
        • Back
      • Батькам
      • Педагогам
      • Новини психології
      • Цікава психологія
        • Цікава психологія
        • Тести
        • Back
      • Back
    • Підрозділ практики та працевлаштування
      • Загальна інформація
      • Бази практик
      • Вакансії
      • Документи
      • Back
    • Спортивне виховання
    • Гуртожиток
    • Back
  • Вступникам
  • Контакти
  • Розклад
    • Розклад
    • Заміни
    • Мобільний додаток
    • Back

menu_publ_inform

  • Коледж
    • Історія
    • Викладацький склад
    • Спеціальності
      • Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
      • Обслуговування комп’ютерних систем і мереж
      • Виробництво харчової продукції
      • Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
      • Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
      • Ресторанне обслуговування
      • Back
    • Аудиторії
    • Рубрики
      • Євросоюз
      • Back
    • Відеотека
    • Доступ до публічної інформації
    • Річні плани закупівель
    • Анкета студента/випускника
    • 3D тур навчальним закладом
    • Стара версія сайту
    • Back
  • Публічна інформація
    • Установчі документи
      • Ліцензія
      • Статут
      • Back
    • Нормативні документи
      • Положення
      • Нормативні документи уряду
      • Back
    • Ліцензування та акредитація
    • Перспективний план розвитку
    • Фінансові документи
      • Фінансові звіти
      • Кошториси
      • Back
    • Звіти
    • Штатний розпис
    • Державні закупівлі
      • Закупівлі
      • Річні плани закупівель
      • Back
    • Освітній процес
    • Back
  • Студенту
    • Конкурси, проекти
    • Рада
      • Склад студентської ради
      • Функції студентської ради коледжу
      • Back
    • Гордість коледжу
    • Розклад занять
    • Рейтингові списки
    • ЗНО
      • Що очікувати у ЗНО-2019?
      • Пробне ЗНО
      • Особливості ЗНО 2019
      • Український центр оцінювання якості освіти
      • Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти
      • Back
    • Дистанційне навчання
    • Я маю право
    • Back
  • Структура коледжу
    • Бібліотека
    • Виховна робота
    • Психологічна служба
      • Психологічна служба
      • Студентам
        • Студентам
        • Інформаційний матеріал про права людини/дитини
        • Безпека в інтернеті
        • Back
      • Батькам
      • Педагогам
      • Новини психології
      • Цікава психологія
        • Цікава психологія
        • Тести
        • Back
      • Back
    • Підрозділ практики та працевлаштування
      • Загальна інформація
      • Бази практик
      • Вакансії
      • Документи
      • Back
    • Спортивне виховання
    • Гуртожиток
    • Back
  • Вступникам
  • Контакти
  • Розклад
    • Розклад
    • Заміни
    • Мобільний додаток
    • Back
Scroll Up