Програма “OPEN SSPC NUFT 2021”
“24” листопада 2020 р.
Час | Назва |
16:10 | Вітальне слово директора коледжу.
Загальні питання по правилам прийому 2021. Zoom https://zoom.us/j/93475105609?pwd=bUNZb3NRektqQW5PbnBQTHd6SnQyZz09 Ідентифікатор конференції: 934 7510 5609 Код доступу: 4C4tf2 |
16:30 | Екскурсія по коледжу разом з нашими студентами |
16:45 | Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології.
Zoom https://us04web.zoom.us/j/74750911948?pwd=cmpXVW5zSVh0eFZPbzJqNmIvOXJsUT09 Ідентифікатор конференції: : 747 5091 1948 |
16:45 | Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів.
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції. |
17:00 | Комп'ютерна інженерія.
Zoom https://us04web.zoom.us/j/75734548620?pwd=Tll1UFB3bUNiaVV5UmlCeG9FcEI1QT09 Ідентифікатор конференції: 757 3454 8620 Код доступу: Jwb0Vv |
17:00 | Виробництво харчової продукції. Ресторанне обслуговування.
|