Програма “OPEN SSPC NUFT 2021”

“24” листопада 2020 р.

Час Назва
16:10 Вітальне слово директора коледжу.

Загальні питання по правилам прийому 2021. 

Zoom

https://zoom.us/j/93475105609?pwd=bUNZb3NRektqQW5PbnBQTHd6SnQyZz09

Ідентифікатор конференції: 934 7510 5609

Код доступу: 4C4tf2

16:30 Екскурсія по коледжу разом з нашими студентами 

@rada_sfic_nuft

16:45 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології. 

Zoom 

https://us04web.zoom.us/j/74750911948?pwd=cmpXVW5zSVh0eFZPbzJqNmIvOXJsUT09

Ідентифікатор конференції: : 747 5091 1948
Код доступу: wtm93c

16:45 Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів.

Технологічна експертиза та безпека харчової продукції.

Instagram

@cake_scpp

17:00 Комп'ютерна інженерія. 

Zoom 

https://us04web.zoom.us/j/75734548620?pwd=Tll1UFB3bUNiaVV5UmlCeG9FcEI1QT09

Ідентифікатор конференції: 757 3454 8620

Код доступу: Jwb0Vv

17:00 Виробництво харчової продукції. Ресторанне обслуговування.

Instagram

@food_production_sfc